Kisalföld logö

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -6°C | 1°C Még több cikk.

Féltékenységből ölték meg a 17 éves fiút Kőbányán

Elfogták a rendőrök azt a 20 éves budapesti férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölt egy 17 éves fiút Kőbányán; a férfi elmondta, hogy szerelemféltésből követte el tettét - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szombaton.

A rendőrök péntek délután egy XVII. kerületi vendéglátóhelyen elfogtak egy 20 éves budapesti férfit, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható.

A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését és elmondta, hogy szerelemféltésből követte el tettét - közölte a rendőrség.

A fiatalembert a rendőrök őrizetbe vették, és indítványozták előzetes letartóztatását.

Olvasóink írták

 • 6. Losba 2011. február 20. 14:26
  „..kevesebben fognak vonulni ?”
 • 5. orion1 2011. február 19. 21:48
  „Akkor ezek melegek voltak? Mi történt, megtudta a 20 éves férfi, hogy a 17 éves férfi barátnője megcsalta egy harmadik férfival? Melegeknél mi értelme a szerelem féltésnek? Csak nem gondolja komolyan egy meleg férfi, hogy egy másik férfival fogja leélni az életét, mint egy nővel?”
 • 4. fityesz 2011. február 19. 20:19
  „kolombela,Te egy igaz hazafi vagy.Csoda,hogy még nem törölték hozzászólásodat a médiaszabadságra hivatkozva.Gratulálok,egyre több szempár kinyílik végre......”
 • 3. kolombela 2011. február 19. 20:04
  „Akkor nézzünk egy cikket, ahol a fekete az fekete, a fehér meg fehér:
  Ahonnét kímásoltam, közöltek egy kitakart fényképet az áldozatról, akinek egyik ujján 20 dkg-os aranygyűrű virít.
  "Párjukat ritkították a cigók

  A kőbányai gyilkosságról számol be az alábbi hír. Az áldozat cigány; mivel kizárólag szerelemféltésről (lényegesen kevesebb fehér-cigány párkapcsolat van. <moderálva>) és késes gyilkosságról van szó (és még csak véletlenül sem ,,rászístá" indítékról meg ,,etnikumközi leszámolásról" ugatnak az újságok, amit fehér elkövetőnél tennének), ezért a gyilkos is biztosan az.

  A szegín áldozat vezetékneve egyébként Lakatos. Míg a cikk - természetesen - azt rövidítette, az áldozat képének állománynevében még benne hagyta. Ha valakinek esetleg a képről, valamint a körülményekről (a cigányság körében minden egyes országban [lásd pl. EZT] ,,divatos" vérbosszú beígéréséről stb.) nem lenne egyértelmű a származás.

  Apropó, kép. Tudják, mi olvasható a pólón? ,,Puta Madre". Ez mit jelent a spanyol szlengben? ,,B@zd meg!", ahogy az pl. ITT is ellenőrizhető. Az irdatlan nagy arany pecsétgyűrűről (vajon adózott, legális jövedelemből vették?) nem is beszélve. Ennyire volt szegín Lakatos Zsótika, ill. most leszámolásról hörgő kiccsáládja ,,beilleszkedett" és ,,normális"... De, persze, a tények nem zavarják a rajvédő Blikk cigánysajnáltató újságíróját. Csak mi örülünk, hogy egy bűnözővel kevesebb...

  Több késszúrással végzett gyilkosa Zsolttal

  A teljes cikk:

  Féltékenységből ölték meg a tinit
  Budapest - Vélhetően szerelemféltés miatt szúrták le L. Zsoltot (+17) csütörtök este Ihász utcai lakásában. A családnak az egyik szomszéd szerint olyan szinten vette el az eszét a fájdalom, hogy a vérbosszútól sem riadnának vissza.

  - Zsolti a légynek sem ártott volna, el sem tudni képzelni, ki bánthatta. Mindig udvarias, tisztességtudó volt, előre köszönt az utcán - mondta el kérdésünkre egy másik utcában lakó asszony.

  Információink szerint Zsolti fél éve egyedül élt az elátkozott kőbányai lakásban, ahol állítólag már korábban is történt egy véres gyilkosság. Azt beszélik, egy féltékeny férj ugyanitt végzett feleségével. A tinédzser családjáról a lakók sem tudták megmondani, pontosan mivel foglalkoztak, mindenesetre az mindenkinek szemet szúrt, hogy Zsoltnál nagy volt a jövés-menés.

  Azt, hogy micsoda tragédia történt csütörtök este, nem sokkal a gyilkosság után az egyik közeli hozzátartozó vette észre, aki azonnal hívta a mentőket és a rendőröket. Úgy tudjuk, Zsolt holttestét a ház alagsori részében találta meg vérbe fagyva.

  Az egyik közeli hozzátartozó hívta a mentőket és a rendőröket a gyilkosság helyszínére

  A gyilkos állítólag több késszúrással végzett a fiúval. A tragédia hallatán összeszaladt az utca, több hozzátartozó sokkos állapotban jajveszékelt. A letargia másnapra, az egész éjjel tartó virrasztás után sem csillapodott, Zsolt nagybátyja még délelőtt sem volt képes beszélni az átélt borzalmakról. A fiú emléke előtt többen úgy rótták le tiszteletüket, hogy gyertyákat gyújtottak ablakában. A tettest már keresik a rendőrök, ám egyelőre nem jutottak a nyomára. A család is csak találgat, hogy ki és miért vetemedhetett ilyen gaztettre.

  - Ismeretlen tettes ellen indítottunk eljárást. Nagy erőkkel keressük az elkövetőt - közölték a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztályán.

  Úgy tudjuk péntek este a rendőrség egy XVII. kerületi gyorsétteremben elfogta a gyilkosság feltételezett elkövetőjét. A 1971-es születésű férfi vélhetően szerelemféltésből ölt.

  Blikk - K. P. - Cs. K."”
 • 2. vienna 2011. február 19. 15:41
  „Minek vették őrizetbe?
  Kultúrájuk része. Illene tiszteletben tartanunk.”
 • 1. AHA 2011. február 19. 11:21
  „Pirézek voltak.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ingyen köthetnek házasságot Hódmezővásárhelyen az ifjú párok

Ingyenesen biztosítja a házasságkötések szervezését a hódmezővásárhelyi önkormányzat - tájékoztatta… Tovább olvasom