Kisalföld logö

2019. 03. 24. vasárnap - Gábor, Karina 3°C | 19°C Még több cikk.

Félmilliós támogatás

Folytatás az 1. oldalról.

– Először jöttünk el párommal a lokálpatrióta-bálba, de eddig is csak kisebb gyermekeink gondozása tartott vissza minket. Szeretünk bálozni és mivel itt tanultam, dolgozom ebben a városban, lelkes lokálpatriótának is tartom magam. Nagy várakozással készültünk erre a szórakoztató rendezvényre, amelynek fontos része a nemes cél, a jótékony adakozás. Aki eljött, az szerintem megengedheti magának, hogy támogassa a rászorulókat – mondta Horváth Péter.
Egy másik vendég, aki nyilatkozott lapunknak, viszont már visszatérő bálozóként beszélhetett a lokálpatrióták vidám találkozójáról. Ferenczy Tamás a kezdetek óta tanúja a rendezvény fejlődésének. A jótékonyság nála a belépők megvásárlásában és festményeinek felajánlásában nyilvánult meg. Egyébként őt mind a hat alkalommal a lokálpatrióta-érzület és a remek étkek csábították a mulatozók közé. Úgy véli, ez a város egyik legnagyobb bálja és az egyik legszebb rendezvénye.
– Külsőségekben az idei a legjobb lokálpatrióta-bál, a dekoráció fejlődést jelez, igazán elegáns lett – tette hozzá a festőművész véleményéhez felesége, Litkei Erika.
Balogh József polgármester köszöntő szavaiban arról beszélt, hogyan színesíti a programkínálatban és szellemiségben is gazdag helyi báli palettát ez a rendezvény a közösségteremtő erejével.
A Magyar Gasztronómiai Szövetség elnöke, Pető István a bál főrendezője, aki már negyvenöt éve dolgozik a szakmában. Mint elmondta: kettős cél vezéreli. Egyrészt az a szakmai kihívás, amit öt étterem közös megjelenése jelent. A nemes versengés ugyanis szerinte nemes érdekeket szolgál. Másrészt a jótékonyság. Úgy véli, manapság sok helyen elkél a segítség. Ezek az alapelvek a lokálpatrióta-bál létrejötte óta nem változtak. A dizájn megújulását elmondása szerint az tette szükségszerűvé, hogy a megyeszékhelyen két másik szórakoztató est, nagyrendezvény nőtt fel az utóbbi években, a Presztízs-gála és a Médiabál.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zsanett megbocsátott

A Fókusz stábja annak járt utána, mi történt Lacival és Zsanettel azután, hogy a fiú megcsalta… Tovább olvasom