Kisalföld logö

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv 1°C | 7°C Még több cikk.

Félholt (Half Past Dead)

Steven Seagal új filmjében a Mátrix hatáselemei keverednek a klasszikus akciófilm izgalmával. Seagal legutóbbi sikere, a Sebhelyek szellemében itt is a legmenőbb rapsztárok és -zenék járulnak hozzá a sikerhez.
rendező:
Don Michael Paul
forgatókönyvíró: Don Michael Paul
zeneszerző: Tyler Bates, Ken Jordan
operatőr: Michael Slovis
producer: Elie Samaha, Andrew Stevens
látványtervező: Albrecht Konrad
vágó: Vanick Moradian

szereplő(k):
Steven Seagal (Sascha)
Morris Chestnut (Donny)
Ja Rule (Nick Frazier)
Nia Peeples (49erSix)
Claudia Christian (EZ Williams)
Tony Plana (El Fuego)

A film sztorija

Az Új Alcatraz nevű börtönből nem lehet megszökni. De a szupermodern biztonsági berendezést nem készítették fel arra, hogy azt is megakadályozza, ha valaki be szeretne jutni a rácsok mögé. Most mégis ezt történik. Az éjszaka ugyanis itt ül villamosszékbe az a férfi, aki egy évtizeddel ezelőtt kétszázmillió dollár értékű aranyat rabolt. Elkapták és elítélték, ám azt sosem szedték ki belőle, hol rejtette el zsákmányát. A börtönt megostromló banda feje azonban nem akarja, hogy titka a sírba szálljon vele. Bejut a börtönerőd szívébe, a kivégzőterembe. Túszul ejti az eseményre érkezett főügyésznőt. Terve tökéletes, emberei profik és kegyetlenek. De nem számolt egy fegyenccel, aki meg akarja menteni az ártatlan túszok életét. Sascha (Steven Seagal) és néhány kemény öklű rabtársa elhatározza, hogy újraírja a banditák terveit. www.port.hu

Kritikák

Port.hu

"Aztán jönnek a szokásos klisék- robbantások, a levegőben lassított felvételen szinte repülő, végtelenített tárból lövöldöző revolverhősök, akik sosem akarnak földet érni; a túszejtők szokásos követelései és így tovább. Egyetlen meglepő fordulat, egyetlen eredeti ötlet sem nyerhet terek mindezek mellett. A film merít a műfaj szinte összes korábbi alkotásából- legfőképp "A szikla" című Cage-Connery mozira hajaznak az alkotók, de sajnos az előd akcióiból szinte semmit sem sikerült átmenteniük."
A teljes cikk


Nemzetközi filmtár

A film hivatalos oldala
A film magyar nyelvű oldala
All Movie Guide
IMDb.com

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Diákmunka a szünidőben

Azok a diákok, akik a tanulás mellett némi pénzt is szeretnének keresni, ma már egész évben, az… Tovább olvasom