Kisalföld logö

2019. 07. 22. hétfő - Magdolna 19°C | 31°C Még több cikk.

Fel is akaszthatják a szerelmes rendőrt

Egyre gyakrabban derül fény a rendőrök apró és kevésbé apró túlkapásaira hazánkban is (pl. megvert és lebilincselt fotóriporterek). Malajziában azonban egy rendőr olyannyira visszaélt a rábízott hatalommal, hogy az is lehet, hogy felakasztják.
A férfi megismerkedett egy 25 éves, gyönyörű hölggyel, és úgy gondolta, megtalálta álmai nőjét. Sokak számára talán megálljt parancsolt volna az udvarlásban az a tény, hogy a hölgy már férjnél van, az elvakultan szerelmes rendőr azonban úgy döntött, inkább megszabadul a férfitól. Mivel az országban a drogterjesztést szigorúan – akár halállal is – büntetik, úgy gondolta, komoly mennyiségű marihuánát tesz a férfi motorkerékpárjába, majd lebuktatja őt.

A terv azonban balul sült el, mert az ügyben nyomozó rendőrkollégáknak valahogyan tudomására jutott a férfi érdeklődése a nő iránt, és hamar kiderítették, hogy ő volt az igazi tettes. A kiszemelt áldozatról – aki egy 31 éves mérnökember – az is elterelte a gyanút, hogy házát töviről-hegyire átvizsgálták, és semmilyen egyéb nyomot nem találtak.

Végül megtalálták a rendőr bűntársát is, aki bevallotta, hogy ő tette a drogot a motorkerékpárba. A szerelmes rendőrt letartóztatták, és most őt vádolják kereskedelmi mennyiségű drog birtoklásával. Elképzelhető tehát, hogy a férfi a siralomházban gondolhatja át utoljára, megérte-e a nő ezt a kockázatot.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Féltik Kubában élő szeretteiket

Folytatás az 1. oldalról. Tovább olvasom