Kisalföld logö

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -5°C | 1°C Még több cikk.

Február közepén vége az ülésszaknak

25 törvénytervezetet kell még tető alá hozni a tavaszi ülésszakban, amely február 13-ával befejeződik.
Jövő héten megkezdődik a parlament tavaszi időszaka, s a ma reggeli pártülésen döntenek arról, hogy meddig tartson. Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke hangsúlyozta: az eddigi ciklusokban az áprilisi választásokat tekintve február közepén befejeződött az ülésezés.

– A parlamenti pártokkal tartott egyeztetésen arra kértem a frakciókat: vegyék figyelembe, hogy február hatodika és tizedike között már megkezdődik az ajánlószelvények kézbesítése, s ezzel a kampány egy következő szakaszába kerül. Ez természetesen több munkát ró a parlamentre, jelenleg huszonöt törvénytervezet van az asztalunkon, amelyeket tető alá kell hozni ebben az időszakban. Ez február tizenharmadikáig, szükség esetén huszadikáig sikerülni fog – mondta Szili Katalin.

A Kisalföldnek a pártfegyelmet firtató kérdésére Szili Katalin hangsúlyozta: elsősorban házelnökként és másodsorban szocialista politikusként vesz részt a kampányban.

– Az én feladatom, hogy ebből a funkcióból – és természetesen a saját meggyőződésemből – fakadóan használjam ki a kampány során azt a népszerűséget, amely nem a párthoz, hanem a személyemhez köthető – tette hozzá Szili Katalin.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Túl kell lépni a betegségtudaton

Kiss Éva, a Gambro Szegedi Dialízis Központjának orvosigazgatója Ádám Edit-díjat vett át Budapesten,… Tovább olvasom