Kisalföld logö

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Február 17.

Dr. Makk mondja: Minden nagyobb behatolásnak sikongatás a vége.

Kedves uram! Maga Makk!
Amerikát megrengette a Volt egért botrány. Most minket renget a behatolásos botrány. Ez szerintem botrány. Túszfalak ide vagy oda, a heckörök oda hatolnak be, ahova akarnak. Kérdezném: nekik miért szabad? És én miért nem kaphatok behatolásra engedélyt? Itt a faluban több helyre is lenne hajlandóságom. Fizetséget sem várnék érte.
Lompos Kázmér Bendegúz (Felsőpulykás, Tök u. 23.)

Kedves Kázmér! Maga Lompos!
Azt elhiszem, hogy lenne hajlandósága, csakhogy az a behatoláshoz kevés. Ahhoz kell szakismeret és tehetség. Amennyiben ön ezeknek híján van, akkor nem javaslok nagyobb volumenű kísérleteket. Maradjon meg továbbra is a kisebb tranzakcióknál. Levele nyelvezete alapján például baromfiudvar zárszerkezetének feltörése, majd tudja: behatol, aztán ás! Mert a csirkék nem nagyon bírják ki élve.

Tisztelt doktor!
Én már levelet írni is csak maszkban merek. Tegnap láttam a televízióban egy döglött verebet. Tudom, hogy csak rajzolt volt, és a mese végén életre is kelt, de engem ez rossz előérzettel tölt meg. A madárinfluenza korunk rémsége lehet. Bizonytalan vagyok, hogy ez most itt van, vagy nincs itt. És mit tegyek, ha látok egy elpusztult hattyút? Meneküljek, vagy akkor már késő?
Ölelgetős Jankira néni
(Bágyogszortrám, Pelinkán köz 3.)

Aranyos Jankira néni!
A madárinfluenza nem veszélyesebb, mint a virágcserép. Maximum fertőzőbb. Egyébként a vírust meg lehet főzni, és akkor állítólag már nem fertőz. Persze elég nehéz rákényszeríteni, hogy belemásszon a lábosba. Maximum a tyúkkal együtt.

Hé, te okos fejű!
Aztat mondjad meg nekem, de tutira, hogy minek táncol egy miniszterelnök az interneten. Nekem a tesók mezítelen asszonylányokat szoktak küldeni, nem táncoló közszolgákat. Hát hol itt a szexuális egyenlőség? Nekem dudás csajszik kellenének, azoktól beindulok.
Én

Tisztelt Én!
Elhiszem, hogy a dudás hölgyektől beindul, csak nem biztos, hogy oda érkezik meg, ahova azok szeretnék, akik táncoló miniszterelnököket terjesztenek a neten. Ön egy ágyban szeretne kikötni jó esetben a látott hölggyel, rosszabb esetben saját magával. Míg az ominózus videokészítők azt szeretnék, ha beindulás után egyenesen a választási helyiségbe tartana. Ott aztán leadhatja. Nem azt, amire gondol, hanem a voksát!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kisalföld-exkluzív Törökországból

Tovább olvasom