Kisalföld logö

2019. 03. 21. csütörtök - Benedek -2°C | 12°C Még több cikk.

Farkasházi Réka egyedül folytatja

A színésznő úgy döntött, hogy megszakítja két és fél hónapja kezdődött kapcsolatát Németh Kristóffal.

Réka minderről egy hétvégi rádióinterjúban beszélt először. De azt cáfolja, hogy Kristóf innen értesült volna először szándékairól.

- Jó pár hete nem élünk együtt, mert hamar rájöttem, nem lehet egyik kapcsolatból a másikba beleugrani – mondja Réka. - Erről mi beszéltünk, épp fél órája, meg többször. A lényeg az, hogy én egyedül úgy döntöttem, egyedül szeretném rendezni az életemet. Teljesen összezuhant minden: a magánéletem és a szakmai életem is.

Réka elmondása szerint ez az időszak élete egyik legzaklatottabb periódusa volt, amiben sok támadást kellett elviselnie azért, mert kilépett tönkrement házasságából.

- Szörnyű kimondani, de utálom magamat, hogy ilyen káosz van a fejemben, a szívemben, mert szinte soha nem volt ilyen zűr körülöttem. Addig amíg magamat nem tudom szeretni, mást sem. Az elmúlt pár hét azt bizonyította, úgy ezt nem lehet, hogy közben egy párkapcsolatot is építsek.

Réka úgy érzi, nagyon sokat ártott kettejük alakuló és őszinte kapcsolatának a média túlzott érdeklődése is, ami nap mint nap kísérte őket.

- Nyomasztó úgy élni, hogy beülsz egy étterembe és háromnegyed órán

belül ott egy fotós. Nem gondolom, hogy én akkora ember lennék, hogy ez valóban ennyire érdekes lenne.
 
A jövöről Réka most nem szívesen beszél, mert még nem tudja, milyen irányt vesz az élete. Az egyetlen amit biztosan tud, hogy most magányra vágyik.

- Tudom hogy a Kristóf nagyon szeret, a férjem is nagyon szeretett – valamiért még is itt tartunk.  Nem váltunk el haraggal, beszélünk, mert van még miről beszélnünk. Nekem most időre van szükségem.

Réka most egyedül  lakik és reméli a következő hónapokban sikerül egyenesbe hoznia az életét, de ez idő alatt csak is egy férfi fontos számára, a kisfia, Beni.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rosszkedv vagy depresszió?

Ilyenkor, tél végére, tavasz elejére kimerülnek a tartalékaink, mind fizikailag, mind pedig… Tovább olvasom