Kisalföld logö

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

Elterelésekre lehet számítani hétvégén

Elterelésekre és forgalomkorlátozásokra lehet számítani a hosszú hétvégén. Nem csak a majális miatt változik a közlekedés, az Európa-futás és a Fertő tavi kerékpáros maraton is okozhat fennakadásokat.
Munkaszüneti nap menetrendje szerint járnak a helyi járatos autóbuszok Sopronban vasárnap és hétfőn. A kemping felé tartó járatok sűrűsége változik. – A majális alatt a Lövér Kemping körül megnövekedő forgalomra számítunk, emiatt a 2-es és 12-es autóbuszok járatsűrűségét az igényeknek megfelelően változtatjuk, szükség esetén mentesítő járatokat indítunk – mondta el a Kisalföldnek Fekete Győző, a Kisalföld Volán Rt. helyi személyszállítási üzletágának vezetője. Mint megtudtuk, a hétvégi rendezvény idejére az Egeredi út a Harkai út felől egyirányú lesz, a Lövér körút felől behajtani tilos táblát helyeznek ki.
Vasárnap kerékpáros maraton, hétfőn pedig az Európa-futás hozhat változásokat a közlekedésben. Holnap a 84. számú főúton és a Fertő-parti úton lehet elterelésekre és forgalomkorlátozásokra számítani 10.30 és déli 12 óra között, hétfőn ugyanezen időtartamban a Bécsi úti határátkelő és a Jereván-lakótelepi Go Gringo (volt Ibolya) étterem között. Az autóbuszok ezalatt előreláthatóan a Faraktár utca és a Selmeci utca vonalán közlekednek.
– A Lackner Kristóf utcai autóbusz-állomás előtti megállót átépítik, emiatt két hétig a Tesco üzlet előtt állnak meg a helyi járatos buszok – tette hozzá Fekete Győző. Azt is megtudtuk, egyelőre ritkított számban, de a Tómalomfürdő felé tartó buszközlekedés is elindult.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ünnepi műsor

SZOMBAT Tovább olvasom