Kisalföld logö

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

Előzetesben a porcsalmai támadás gyanúsítottjai

Elrendelte a porcsalmai támadással gyanúsított család mind a hat tagjának előzetes letartóztatását szombaton a Nyíregyházi Városi Bíróság - írta hétfői számában a Kelet-Magyarország.
A bíróság azért döntött a harminc napra szóló előzetes letartóztatás mellett, mert úgy ítélte meg, hogy tartani lehet a gyanúsítottak szökésétől, elrejtőzésétől. A társaságot csoportosan elkövetett emberölési kísérlettel gyanúsítja a rendőrség. E bűncselekmény 10-20 évig, illetve életfogytiglani szabadságvesztéssel büntethető - olvasható a szabolcsi napilapban.

A baltával és késsekkel felfegyverkezett támadók csütörtökre virradóan, otthonukban rontottak rá egy családra Porcsalmán; a 34 éves családfőt agyonverték, feleségét és egyik gyermekét súlyosan megsebesítették. A cselekménnyel gyanúsítható 43 éves férfit, 29 éves feleségét, 16 és 17 éves fiait, 15 éves lányát, valamint 23 éves sógorát a rendőrök még aznap őrizetbe vették - idézte fel a történteket a lap.

Olvasóink írták

 • 7. kivagyokén 2010. március 08. 19:38
  „Azért kísérlet, mert van akinek sikerült elszökni. És azért korlátozzák őket személyiségi jogaikat, mert a hírek szerint, "vendettát" helyeztek kilátásba az ottaniak. Igazán kér lenne ilyen "értékes" lényekért”
 • 6. reszegenisjozan 2010. március 08. 13:38
  „5. Reális 2010.03.08. 13:30

  A gond az, hogy ugyanakkora szám esetén is súlyos gond van, kb 10-szer olyan súlyos, mint a nem cigányok esetén!!!!”
 • 5. Reális 2010. március 08. 13:30
  „A statisztikában 1 bűncselekménynek minősül a 6 cigánybűnöző tette,meg mondjuk egy szerencsétlen magyar bűncselekménye!A jogvédők meg kiáltozhatnak,hogy ugyanakkora a bűnelkövetés mindkét oldalon!”
 • 4. reszegenisjozan 2010. március 08. 12:41
  „Majd elítélik őket birtokháborításért...
  Jó lenne észrevenni, hogy sorozatosan gyilkolnak, vesznek részt cigány kiskorúak, gyermekek gyilkosságokban!!!!!!! (rablásáról, lopásról, csoportosan felfegyverkezve vonulgatásról már nem is beszélek, mert
  annak már hírértéke sincs a ballib médiában)
  Ez már statisztikai hibahatár felett van.”
 • 3. reszegenisjozan 2010. március 08. 12:35
  „HarconaMarcos 2010.03.08. 09:38
  "Az emberölési KÍSÉRLET, ha valakit agyonvernek? :-/"

  Remélem, hogy csak elírás és nem ismét a kettős mérce tipikus esete!!!!!”
 • 2. HarconaMarcos 2010. március 08. 09:38
  „Az emberölési KÍSÉRLET, ha valakit agyonvernek? :-/”
 • 1. reszegenisjozan 2010. március 08. 09:34
  „Honnan tudja MINDENKI az elkövetők származását??????
  Gyerekestől, feleségestől mennek lopni, gyilkolni. 15 éves feleseg 23 éves ferjjel. Gyerekeket és nőket is sulyosan bántanak. Nem érik be azzal, hogy alaposan ráijesztenek a megtámadott családra. Nem érik be azzal, hogy "csak" megverik a családfőt, nem érik be azzal, hogy "csak" a családfőt verik meg.
  További jelek: a megtámadott család háza és annak környeke szépen gondozott. A támadó család háza és környéke cigányul néz ki (bezzeg a támadó szerszámaikat csoportosan nem akarják a gondozásra fordítani).
  Tehát igenis van tipikus cigánybűnőzés, ami nem azt jelenti, hogy minden cigány bűnöző, ahogy van ukrán, olasz maffia is, és nem minden ukrán, olasz maffiozó!!!!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hat autó ütközött a 6-os úton

Két balesetben hat autó ütközött a 6-os út bevezető szakaszán vasárnap este a fővárosban, a Fonó és… Tovább olvasom