Kisalföld logö

2019. 05. 19. vasárnap - Ivó, Milán Még több cikk.

Először találkoznak

a polgárőrök

Bágyogszováton rendezik meg az első Rábaközi Polgárőr Napot. A szervezők azt szeretnék, hogy a térség egyesületei és polgárőrei között szorosabb kapcsolat alakuljon ki.
Rábaközi Polgárőr Napot szervez a nemrégiben alakult bágyogszováti polgárőr-egyesület.
– Megalakulásunk után gondoltunk arra, hogy felvesszük a kapcsolatot a térségben működő polgárőr-egyesületekkel – mondta el a Kisalföldnek a főszervező Tóth Zoltán, a szervezet elnöke.
„ Megkerestük a kollégákat, és azt tapasztaltuk, hogy különösebb együttműködés nincs a szervezetek között. Úgy határoztunk, hogy egy kötetlen rendezvénnyel hozzuk közelebb egymáshoz a közbiztonság érdekében tevékenykedőket.”
Az első Rábaközi Polgárőr Nap augusztus 26-án, szombaton lesz a bágyogszováti sportpályán. A szervezők célja, hogy baráti hangulatban ismerkedjenek meg egymással a Rábaköz polgárőrei, és ezáltal szakmai kapcsolatok is kialakuljanak.
– Rendezvényünkre nyolc egyesület kapott meghívást, eljönnek a Csornai Rendőrkapitányság munkatársai, a megyei polgárőrszövetség vezetői, és a megyei önkormányzat is képviselteti magát – tette hozzá még a bágyogszováti elnök. Az eseményt vállalkozók, magánszemélyek támogatják, és a megyei szervezet is segíti megrendezését. A programok között lesz foci, horgászverseny, tekézés, malomkődobás és tombola is.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szavazzon Ön is Győr polgármesterére!

Ön kit választana meg Győr polgármesteri székébe? Nézze meg a jelölteket és Tovább olvasom