Kisalföld logö

2019. 05. 27. hétfő - Hella Még több cikk.

Elmaradt a műtét

Még mindig nem dőlt el, hogy meg kell-e műteni Stark Pétert, a Győri ETO FC válogatott védőjét. A futballista tegnap a fővárosi sportkórházban járt, ahol elhalasztották a beavatkozást.

labdarúgás

Stark Péter, az ETO labdarúgója nem túl szerencsés mostanában. Az elmúlt szezonban kis túlzással többször járt orvosi rendelőkben, mint futballpályán. Az ETO FC balatonfüredi edzőtáborában bal térde nem bírta a terhelést, s az első diagnózis szerint porcsérülést szenvedett.
– A csapattal együtt, teljesen egészségesen kezdtem a felkészülést – mondta el érdeklődésünkre a játékos. – Nem is volt gond, egészen a füredi táborig, ahol az egyik gyakorláson megfájdult a térdem, s nem bírtam befejezni az edzést. Több szakember is megvizsgált, s úgy tűnt, porcsérülést szenvedtem.
A futballista tegnap a budapesti sportkórházba utazott, hogy megoperálják a sérült lábát.
– Már a műtét előtti laborvizsgálatokra készülődtem, amikor egy másik szakorvos is megnézte a térdem és a leleteimet – tette hozzá a játékos. – Véleménye szerint nem a porccal van gond, hanem túlterheltem a lábam, s gyógyszeres kezelést, pihenést javasolt. Azt is elmondta, pénteken utazzak el ismét Budapestre, akkor már a kórházban lesz Berkes főorvos úr, aki a műtétet illetően kimondja majd a végső szót.
Sérülése miatt biztos, hogy Stark nem tarthat az együttessel a kéthetes törökországi edzőtáborba.
A Győri ETO FC külföldi gyakorlása előtt egyébként még játszik egy előkészületi mérkőzést. A zöld-fehér csapat ma 14 órakor a szlovákiai Nyitrán a helyi együttes ellen szerepel.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Huszonegy induló

Olimpia

Huszonegy versenyzőt nevezett a Magyar Olimpiai Bizottság a február 10-én… Tovább olvasom