Kisalföld logö

2019. 07. 22. hétfő - Magdolna 19°C | 31°C Még több cikk.

Ellenzi a kormány elképzeléseit

„ A kormány egészségügyi elképzeléseit ötletszerűnek és koncepciótlannak tartom, minden intézkedés a betegek zsebére megy. A Gyurcsány-csomagot vissza kell vonni – jelentette ki sajtótájékoztatóján dr. Molnár Ágnes soproni országgyűlési képviselő.
– Egyre inkább kitűnik, a Gyurcsány-kormány nem azt csinálja, amire felhatalmazást kapott a választóktól. Például mindenki az egészségügyi ellátás javítására vár, ehelyett az intézkedéseket a betegekkel fizettetnének meg. Óriási forráskivonásnak vagyunk tanúi. Ami a kormány részéről e szakterületen történt pár hét alatt, az az egészségügy káoszához fog vezetni – hangzott el egyebek mellett dr. Molnár Ágnes soproni országgyűlési képviselő (Fidesz – MPSZ), a parlament egészségügyi bizottságának tagja tegnapi sajtótájékoztatóján.
– Az egészségügy átalakítása csak széles körű szakmai és társadalmi egyeztetések eredményeként jöhet létre. Az úgynevezett Zöld könyvben megfogalmazottak nem ezt, hanem egy üzleti tervet tükröznek: miként lehet az egészségügyből forrásokat kivonni? A zavaros intézkedések hátterében az egészségügy közvagyonának megszerzése és kiárusítása állhat. Annál is inkább, mivel hírek szólnak arról, 2007-re a kórházakat gazdasági társaságokká kell átszervezni – mondta dr. Molnár Ágnes.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A szoptatás egyaránt a baba és a mama örömforrása

Tizennégy éve napjainkban a világ 120 országában ünnep ez a hét, a szoptatás világhete. Ez ügyben már bizottság alakult, kódex is készült – mindez a szoptatós anyák és babáik érdekében. A területi védőnői szolgálatok ezekben a napokban megyénkben is az anyatejes táplálásra hívják fel a kismamák figyelmét. Tovább olvasom