Kisalföld logö

2019. 01. 18. péntek - Piroska -1°C | 8°C Még több cikk.

Elbúcsúztak

az egyetemisták

Folytatás az 1. oldalról.

A régi selmeci dalokat éneklő diákok a Deák tér, Mátyás király utca, Várkerület érintésével érkeztek meg a Fő térre. A Tűztoronyban felhangzott a Gaudeamus Igitur, a városháza előtt előbb a hallgatók képviselői tartották meg beszédüket, majd Walter Dezső polgármester köszönt el Sopron nevében a végzősöktől. Elhangozott, a város visszavárja a most végző egyetemistákat, akik szerte a világban tovább öregbítik a leghűségesebb város hírnevét.
A valétaünnepséget hajnalig tartó bál zárta. A hallgatókra az utolsó és egyben a legnehezebb feladat vár még: a záróvizsgákat a erdőmérnöki, faipari, valamint a közgazdaság-tudományi karon június közepén tartják meg.

Végzős hallgatók

Az erdőmérnöki karon június 19–28. között lesznek a záróvizsgák, amelyeken összesen 132 hallgató vesz majd részt. A tanévzárót pedig 30-án tartják meg. A faipari karon 254-en fejezik be tanulmányaikat. A záróvizsgákra június 12–14. között, a diplomaosztóra pedig 22-én kerül sor. A közgazdaság-tudományi karon 500 hallgató június 12–17. között záróvizsgázik, a diplomájukat 30-án vehetik át.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A média születése: a tévézés hőskora

A hétvégi belvárosi séták közé egy-egy jobb filmet is beiktathatunk. Például Szegeden, a Belvárosi… Tovább olvasom