Kisalföld logö

2019. 05. 27. hétfő - Hella Még több cikk.

Édes kis semmiség

A nők is csak azt akarják, amit mindenki más. És utána odébb állnak. Christina (Cameron Diaz) és barátnője, Courtney (Christina Applegate) sportot űz abból, hogy bolondot csinál a férfiakból.
Minden éjszakát klubokban tölti, és minden hajnal más férfi ágyában éri: egyre többen szeretik őt reménytelenül, és egyre többen kívánják neki azt, érezze meg egyszer, milyen az igazi, kínzó, hiábavaló szerelem!


Végül el is jön a nagy ő, és még csak nem is az a baj vele, hogy menyasszonya van. Az első igazi probléma inkább az, amikor Christina rájön, nem tudja, hogyan kell egy férfinak udvarolni: ő csak kínozni szokta a hímeket. A másik problémával pedig akkor szembesül, amikor választottja nyom nélkül eltűnik. Kénytelen barátnőjével útnak indulni, hogy megtalálja szerelmét, kis szelídséget tanuljon, és végül megkérje a kezét.

INFÓ


A South Park egykori írója bebizonyítja, hogy a Farrelly-testvérek stílusa nem kizárólag a férfiak birodalma: nőiesen, romantikus felhangokkal is készülhet gátlástalan, szexi vígjáték!

A film nem egy szokásos romantikus vígjáték. A forgatókönyvet író Nancy Pimental bőven merített a road movie-k, a többnyire két rosszéletű férfi barátságát elbeszélő „buddy-movie"-k eszköztárából, és az egészet a klasszikus börleszkekből származó humorral fűszerezte meg.

Roger Kumble rendező:
„Az Édes kis semmiség a feje tetejére állítja a romantikus műfajt. Felhasználja, kifacsarja, mint egy citromot, és ami nem kell belőle, azt messzire hajítja."

- a két főszereplőről:
„Amikor Christina Applegate bejött a próbafelvételre, és egy jelenet szövegét összeolvasta Cameronnal, a két lány máris remekül mulatott. Rögtönöztek, különféle lehetőségeket próbáltak ki, úgy beszéltek egymással, mintha régi barátok volnának.
Azonnal létrejött köztük az a viszony, aminek a vásznon is látszania kellett."

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az alkotás gyönyörűségére

Kocsis Ilona egy franciaországi kirándulása után érzett késztetést arra, hogy ecsetet vegyen a… Tovább olvasom