Kisalföld logö

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv 1°C | 7°C Még több cikk.

Dunaújváros

1 (1) MTE 1904 1 (1)

Dunaújváros, 300 néző. V.: Iványi.


Tóth – Vaskó, Pénzes, Hofmann, Facko (Prárics), Nagy, Tóth G., Riedl, Rátkai, Szepessy (Micskó), Belényesi (Junior). Edző: Jakab Elek.
Antal – Szabó, Burkus (Koltai), Pint, Sipos, Faragó, Schafranek, Tímár, Takács (Király), Forrai, Varga (Szakáll). Edző: Soós Imre.
Gsz.: Tóth G., ill. Faragó.
5. p: Forrai kényszerítőzött Faragóval, aki a tizenhatoson belül egy csel után azonnal lőtt, Tóth szögletre ütötte a labdát.
11. p: Szepesi lőtte be balról a labdát a 11-es pontra, Tóth G. emelkedett a legmagasabbra és a hosszú sarokba csúsztatott. 1–0.
12. p: Schafranek cselezte be magát a tizenhatoson belülre, Vaskó hátulról buktatta. A megítélt büntetőt Faragó nagy erővel a bal sarokba lőtte. 1–1.
36. p: Hofmann szerzett labdát a mosonmagyaróvári térfél közepén, két szép csel után kapura emelt, Antal bravúrral hárított.
81. p: Koltai vétette el a labdát a tizenhatosnál, amit Prárics szerzett meg, azonnal lőtt, Antal lábbal mentett.
88. p: Király futott el a balszélen, átlőtte hosszúra a labdát, Schafranek érkezett és az ötösnél, centiméterekkel, de melléfejelt.
A mérkőzés nagy részében a fiatal hazai csapat játszott jobban, de a gólhelyzeteit nem tudta gólra váltani. Az MTE hét mérkőzés óta veretlen.
Jók: Hofmann, Szepesi, Nagy, ill. Szabó, Pint, Antal
Jakab Elek: – Jól játszottunk, de ez kevés volt, ennyi helyzetet nem lehet büntetlenül kihagyni. A jövő héten megpróbáljuk a bravúrt.
Soós Imre: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítottunk, ami a látottak alapján be is igazolódott. Igaz, hogy szerencsével, de őrizzük veretlenségünket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nincs mit tenni nyárfapihe ellen?

Tovább olvasom