Kisalföld logö

2018. 12. 12. szerda - Gabriella -2°C | 4°C Még több cikk.

Diszkótragédia: Az esti megemlékezésről előállítottak közül tizenegy ellen eljárás indult

- A szombat éjszaka történt diszkótragédia vasárnapi gyertyás megemlékezéséről előállított tizenöt emberből tizenegy ellen indult szabálysértési eljárás garázdaság miatt - közölte Horváth Katalin Fanni, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.
Pintér Sándor belügyminiszter vasárnap, késő esti sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy tizenöt embert állítottak elő a Nyugati térről, ahol a szombat éjszakai tragédia áldozatairól emlékeztek meg gyertyagyújtással. A miniszter szavai szerint egyesek a köznyugalom megzavarására használták fel a megemlékezést.

Horváth Katalin Fanni az MTI érdeklődésére hétfőn azt mondta: a másik négy embert személyazonosságuk megállapítása érdekében állították elő a VI. kerületi rendőrkapitányságra.

A szóvivő közlése szerint garázdaságot az követ el, "aki olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen".

A West Balkán szórakozóhelyen szombat éjszaka a diszkóból kiáramló tömegben három fiatal lány vesztette életét. Halálukat a budapesti rendőrfőkapitány vasárnap esti közlése szerint fulladás okozta.

Olvasóink írták

 • 3. HarconaMarcos 2011. január 17. 22:02
  „Jánosi, nnamondjukdetényleg, akkor a győri közegek is kimehetnének néha a Barossra, aztán begyűjthetnék a garázdákat.”
 • 2. Jánosi 2011. január 17. 20:38
  „"A szóvivő közlése szerint garázdaságot az követ el, "aki olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen". "

  Ezzel az indokkal naponta tucatjával lehetne letartóztatni a norvégokat.”
 • 1. zeta62 2011. január 17. 19:27
  „Engem nem zavar, ha c...nyoznak...
  A zsebdiktátort biztos zavarta, ezért volt a határozott, azonnali rendőúri fellépés... :D”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Diszkótragédia: A nagycsaládosok egyesülete a törvények szigorítását javasolja

A szórakozóhelyekre vonatkozó jogszobályoknak, és az ország drogstratégiájának felülvizsgálatát kéri a NOE. Tovább olvasom