Kisalföld logö

2019. 03. 21. csütörtök - Benedek -2°C | 12°C Még több cikk.

csornai döntetlen a csonka fordulóban

labdarúgás SVSE-GySEV 0 (0) Csesztreg 1 (0)

Sopron, 200 néző. V.: Nagy A.


Ifsits – Somogyi, Katona, Lovranics, Kuzmich, Reineck, Varsányi, Szabó, Kelemen (Németh G.), Horváth B., Homor (Bácskai).
Edző: Majoros Zoltán.
Dóra – Tóth Z. I Fentős T., Tóth Z. II, Pászti Milán, Fentős P., Kósa, Nagy N., Nemsics (Pilisi), Németh I., Pászti Márk (Tamándl).
Edző: Fentős Pál.
Gsz.: Nemsics.
A mérkőzés előtt a 49 éves korában elhunyt, volt SVSE-játékosra, Rácz Sándorra emlékeztek a játékosok és a nézők.
Az első félidőt változatos, ám közepes színvonalú és iramú játék jellemezte. Az egyik oldalon Horváth B. és Kelemen, a másik oldalon Fentős P. és Németh I. veszélyeztette a kapukat. A játékrész legszebb pillanata az volt, amikor a 41. percben a csesztregi Németh I. kiszorított helyzetből kapura bombázott, de lövése a kapu fölé vágódott. Ezután még Kelemen veszélyeztetett az utolsó percben, de 35 méterről leadott lövését a vendégek hálóőre a léc fölé tenyerelte.
Fordulás után nem sok minden történt a 33. percig, jobbára a zalai együttes támadgatott, helyzetecskéig is eljutott, de a hálók érintetlenek maradtak. Ekkor azonban a körülményeskedő vasutasvédelem hibáját kihasználva Nemsics a kiszolgáltatott helyzetben lévő Ifsits mellett a kapu közepébe gurított. Az eset után a hevesen reklamáló kapust a bíró kiállította, helyette Németh G. jött be, s a hazai edző, Majoros Zoltán mezőnyjátékost áldozott fel, Kelement hívta le a pályáról. Ezután még egy helyzetük volt a hazaiaknak a 45. percben, akkor Bácskai szépen kanyarított vissza az alapvonalról, de a berobbanó Horváth B. fejesét Dóra hárította.
A jobb erőben lévő vendégek a kimondottan egygólos összecsapáson rászolgáltak a győzelemre.
Jók: Kuzmich, Szabó, ill. Dóra, Fentős T., Németh I.
Majoros Zoltán: – A mai játékunkon meglátszott a betegség- és sérüléshullám hatása. A második félidőben már jártányi erőnk sem volt.
Fentős Pál: – A mi akaratunk érvényesült ezen a mérkőzésen, fordulás után kondicionálisan is a hazaiak fölé kerekedtünk. Ennek ellenére az eredmény akár fordított is lehetett volna.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A látható fájdalom

Dr. Szacsky Mihály szomatológus nem kérdez. Megkéri a pácienst, hogy álljon egy fehér paraván elé, aztán beszélni kezd. Elmondja mindazt, amiről az emberi test infravörös sugárzása árulkodik: azt, hogy a pácienst hol csípte meg a szúnyog, van-e dioptriakülönbség a két szeme között, vagy hogy abban a pillanatban gyötri-e fejfájás... A módszer alapja egy egyszerű fizikai tény. Tovább olvasom