Kisalföld logö

2019. 03. 19. kedd - József, Bánk 3°C | 9°C Még több cikk.

Csorna

2 (1) Kapuvár 1 (0)

Csorna, 400 néző. V.: Nagy.


Lőre – Csik, Buti, Németh, Jakab, Nyerges, Jandó (Szabados), Bárány, Hollósi, Bóna, Baán (Csonka). Edző: Horváth László.
Endrődy – Riedinger (Böcskör Gy.), Bencsics, Horváth, Szabó D., Deák, Böcskör Zs., Mozsolits, Tóth, Szücs, Horváth. Edző: Csorba János.
Gsz.: Bóna, Hollósi, ill. Böcskör Gy.
3. p: Hollósi élesen lőtt be egy szabadrúgást a bal oldalról, a labda a vizes fűvön megcsúszva Bóna elé került, aki közelről nem hibázott. 1–0. 24. p: Egy formás hazai támadás után a Nyerges által beadott labdát Bárány csúsztatta alig a kapu mellé. 27. p: A Hollósi által keresztbe ívelt labdát Nyerges 3 méterről gyatrán a kapus kezébe lőtte. 73. p: Baán adott el egy labdát a saját 16-osán belül, a hibát Böcskör Gy. használta ki. 1–1. 89. p: Hollósit a vendégvédők akasztották a kaputól 18 méterre, a szabadrúgást a sértett a tőle megszokott magabiztossággal csavarta védhetetlenül a jobb felső sarokba. 2–1.
A vendégek mestere, Csorba János családi okok miatt nem tudott jelen lenni a mérkőzésen, helyette Henye Imre látta el a szakvezetői feladatokat.
Az első félidőben a hazai csapat a korán megszerzett gól után az irányítást magához ragadta, és három nagy gólszerzési lehetőséget hagyott ki. A második félidőben a vendéggárda átvette az irányítást és a kapu elé szorította a hazaiakat. A 89. percben egy jól eltalált szabadrúgás azonban eldöntötte a rábaközi rangadó sorsát. Vereségével a Kapuvár meglehetősen nehéz helyzetbe került a kiesés elkerüléséért folytatott harcban.
Jók: Lőre, Németh, Hollósi, ill. Bencsics, Endrődy, Szabó.
Horváth László: – Gratulálok a csapatomnak az egész évi teljesítményéért, illetve Csonka Lászlónak a labdarúgásban eltöltött hosszú, eredményes pályafutásáért.
Henye Imre: – Sajnálom, hogy nem sikerült megnyernünk a mérkőzést. Közel álltunk a győzelemhez.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Indul a Győri Nyár

Június 23-án pénteken startol a 41. Győri Nyár, amely idén is számos programot kínál. Tovább olvasom