Kisalföld logö

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

családi futás

tömegsport

Hagyományteremtő szándékkal rendez családi gyalogló- és futóversenyt a győri Praktiker áruház szeptember 17-én. A verseny résztvevői délelőtt 10 órakor Győr belvárosából startolnak és mintegy 3 kilométer megtétele után a barkácsáruház parkolójában érnek célba.


Jelentkezni és a rajtszámokat átvenni szombaton reggel 8 órától lehet a városháza előtt. Sirián László, a győri Praktiker áruház helyettes vezetője elmondta: a 3 kilométeres táv megtételére bárki jelentkezhet, nevezési díj nincs. Hozzátette: az áruház dolgozói közül sokan családtagjaikkal együtt vesznek részt a versenyen.
A sportolók a városháza elől indulnak, majd a Baross út, Nagy Imre út és Hajdú utca érintésével, a Nádas utcán keresztül, a 82-es főút körforgalmi csomópontján át a Szent Imre úton jutnak el a Praktiker parkolójáig.
Kategóriánként az első három helyezett erre az alkalomra készített emlékérmet kap, míg a férfiaknál a győztes egy kondigéppel, a leggyorsabb hölgy pedig egy kerékpárral lesz gazdagabb. A második és a harmadik helyezettek egy-egy gyümölcscentrifugával térhetnek haza.
Délelőtt 10.45-től az áruház parkolójában közbiztonság-technikai bemutató és kerékpáros ügyességi verseny is lesz. További információ Sirián Lászlótól kérhető a 70/370-2612-es telefonszámon.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Isteni ízek a családi szakácskönyből

A Bokor-házaspár már rutinos indulónak számít, diós Charlotte tortájuk már fődíjat nyert 1999-ben. Tovább olvasom