Kisalföld logö

2019. 05. 25. szombat - Orbán Még több cikk.

Cozma-ügy: N. Győző szerint Cozma szíven szúrásáért egy ember felel

Marian Cozma szíven szúrásáért "egy ember a felelős" - állította a 32 éves N. Győző, a Cozma-gyilkosság egyik gyanúsítottja vasárnap este a TV2 Napló című műsorában.


Marian Cozma "kinézetre inkább maffiózónak tűnt, mint egy sportolónak" és "ezt a magas srácot" már többen is nézték a táncstílusa miatt, mert aki csak elment mellette, szinte mindenkit meglökött - mondta N. Győző a veszprémi Patrióta lokálban 2009. február 8-án hajnalban történtekről. "Szemmel látható volt, hogy ez a srác agresszívan viselkedik" - tette hozzá N. Győző, megjegyezve, hogy aztán a "közelségébe került" és őt is többször meglökte.

A lökdösődés indulatosabbra sikerült, de azt "nem hinném, hogy én ütöttem először" - adta elő védekezésül a gyanúsított, megjegyezve ugyanakkor: lehetséges, hogy kettőjük között "kezdődött el ez az incidens". Állítása szerint a kézilabdások is "kivették a részüket" és "a "kölcsönös agresszió miatt alakult ki ez a verekedés".

N. Győző szerint nem volt tömegverekedés a lokálban, csak három-négy ember pofozkodott mindkét oldalról, s szerinte "jó kis bunyó volt (...), ezek a srácok jól kiosztottak minket". A gyanúsított a verekedésen túl azt ismerte el a tévéműsorban, hogy az utcán fejbe rúgott valakit, ám állítása szerint ő azt hitte, hogy egyik barátja fekszik a földön, s a "fölé hajoló srác" ütni akarja. (Valójában N. Győző Zarko Sesumot, az MKB Veszprém és a szerb válogatott kézilabdázóját rúgta fejbe, aki a szíven szúrt Marina Cozma fölé hajolt - mint ez a rendőrség több nyilatkozatából ismert már a bűntett elkövetése óta.)

N. Győzőnek állítása szerint nem volt tudomása arról, hogy ott valaki meghalt. Erről csak akkor szerzett tudomást, miután kialudta magát, majd R. Sándor barátjával kocsival elindult Ausztriába és az autó rádiójából hallott a halálesetről - hangoztatta a tévéműsorban a társtettesként elkövetett emberöléssel gyanúsított N. Győző. Rajta kívül az ügyben ezzel a bűncselekménnyel még R. Sándort és Sz. Ivánt gyanúsítják. Marian Cozmát 2009. február 8-án hajnalban gyilkolták meg a veszprémi Patrióta lokál előtt. A segítségére siető sporttársait, - Zarko Sesumot, a szerb, Ivan Pesicet, a horvát kézilabda-válogatott tagját, az MKB Veszprém játékosait - életveszélyesen megsebesítették, mindketten súlyos műtéten estek át.

Olvasóink írták

 • 18. LAZA 2010. február 03. 12:02
  „Azért meg kell nézni,hogy az egymás után bebukó politikus urak és ezek az "ártatlan"gyilkosok milyen egyformán nyilatkoznak.
  Az ö lelkiismeretük tiszta sőt világéletükben egyetlen célt szolgáltak:népük nemzetük boldogulását!
  Mennyire meg tudják játszani az áldozatot!
  Csak remélni tudom,hogy lesz alkalmuk egymás kölcsönös sajnálatára amikor is közös cellájukban arról beszélgethetnek egymással,hogy mennyire elbántak velük a gaz rasszista rendőrők ügyészek és a brák!”
 • 17. bejáró 2010. február 01. 17:27
  „Mélységesen felháborít,hogy egy ilyen barbár módon viselkedő élőlényből már-már kisebbségi hőst csinálnak.Az összes,felvételen látható <moderálva> kiosztani 30 év/fő ha beismeri a tettét ha nem.Mert ha kiengedik akkor még vérszemet kapnak,így megelőzhetők további erőszakos cselekményeik.Melljük zárni még az ügyvédjeiket aztán elkezdődhet a természetes kiválasztódás.”
 • 16. Esther 2010. február 01. 17:07
  „Ezt a kamu dumat!!!!hat ezt nem tudom hogy ki hiszi el. a legdurvabb ez a mondat: N. Győzőnek állítása szerint nem volt tudomása arról, hogy ott valaki meghalt. Erről csak akkor szerzett tudomást, miután kialudta magát, majd R. Sándor barátjával kocsival elindult Ausztriába és az autó rádiójából hallott a halálesetről.
  Ez nagyon durva!!!!Meg hogy azert rugta fejbe a masikat mert azt hitte a haverjahoz hajol oda. Miert kell erre 1evet varni????miert kell ezeket az embereket egyatalan meghallgatni???”
 • 15. hehe08 2010. február 01. 16:15
  „felháborító!
  hát persze, hogy saját magát szúrta le az a szerencsétlen.....
  ti meg itt szidjátok az adófizető, becsületes magyar állampolgárokat.....
  majd jól készítek én is egy szinpadi művet, hogy bemutassam, hogy milyen kirekesztettek szegények.....
  igen is megérdemelte a falábú.....
  :(((((((((((
  no, kb itt tartunk..... :(”
 • 14. Truder 2010. február 01. 14:04
  „Jó, hogy volt rá majdnem egy évük, hogy hazugságokat kreáljanak.. szégyen”
 • 13. Reális 2010. február 01. 14:03
  „Április 12-én úgyis elsötétül a tv-2,addig meg kibírjuk!”
 • 12. janika 2010. február 01. 13:24
  „Talán meg kellene keresni a valódi késelőt és lehet,hogy felbújtó, azaz megrendelő is volt”
 • 11. Csetneky 2010. február 01. 12:58
  „Persze. Nyilván Cozma saját magát szúrta szíven, mert annyira szégyellte magát a táncstílusa miatt.
  Mikor lesz már végre egy olyan kormány, amelyik kezd ezekkel valamit?”
 • 10. D.Ákos 2010. február 01. 12:39
  „Kikötni őket Veszprém főterére, úgysem húzzák majd ott sokáig!”
 • 9. kolombela 2010. február 01. 12:32
  „Ebből a véglényből még a végén médiasztárt csinálnak. Végülis mit lehet várni, amikor egy velejéig romlott kormány uralkodik, akkor a véhlények miért lennének különbek.”
 • 8. Jandex 2010. február 01. 11:59
  „Az ötlet jó,egy elviszi a gyilkosságot,szurkálást a többi megússza garázdasággal!!!
  Igazi <moderálva><moderálva><moderálva><moderálva><moderálva><moderálva> magyarok!!! :((((”
 • 7. fucktory 2010. február 01. 11:33
  „Vérlázítónak tartom, hogy egyáltalán ezekkel az állatokkal a nyomorult tv2 és index is interjúj készít, amiben úgy állítják be mintha ezek nem csináltak volna semmit. Az index mág azzal is tetőzi ezt a dolgot (jól bevált módszer náluk), hogy nem lehet a Cozma ügyben semelyik cikkhez kommentet fűzni. Ez ám a szólásszabadság. Tegnap amikor éjjel megláttam a taplóban az egyiket, szabályosan remegtem az idegességtől, hogy miért kell a hazugságait nyilvánosságra hozni. A végén még megsajnálják az emberek, mert ő csak ott volt, meg, hogy meglökte őt Cozma, már többen is csúnyán néztek Cozmára, Cozma kötekedett a táncstílusával. EZ MIND,MIND ÓRIÁSI HAZUGSÁG!”
 • 6. Túrabakancs 2010. február 01. 11:29
  „Ez a mocsodék a riportban /tv-ben/ azt mondta, hogy ő csak kiskorában verekedett párszor, miközben
  az orra olyan formályú, mint a fogyó Hold! Valóban le a pozitív diszkriminációval, ebben az országban
  a magyar a kisebbség, minden hátrányával együtt! És erről a másik magyarországi kisebbségi vezetői a hibásak, ez nem is kérdés, szándéksság van a háttérben. Éljen a Jobbik!!!”
 • 5. Axi 2010. február 01. 10:54
  „Csatlakozom az előttem szólókhoz, valamint jelezném a cikk írójának, hogy Marian Cozmáról és nem Marina Cozmáról beszélünk... Nyugdjon békében!”
 • 4. kvantum 2010. február 01. 10:10
  „Forgatókönyv szerint halad az egész ügy: hárítani az áldozatra mindent. Végén Cozma lesz a hibás, a provokátor, szánalmas. Injekciót nekik, de ne H1N1 ellen..”
 • 3. Reális 2010. február 01. 09:52
  „Tipikus emszpés,baloldali hozzáállás!Csak fejbe rúgtam,csak verekedtünk,mindenki hibás,csak mi nem!,,Dühített,ahogy táncol!"Kérdem én ezekután,miért legyünk toleránsak a cigánysággal!Engem meg dühít,ahogy élnek!Mégsem ölök!Én vagyok a toleráns,nem a cigány!”
 • 2. AranyKözépút 2010. február 01. 08:11
  „Hát ezt a mesét. Jól kioktatták. Szánalmas. Ha ezt a vallomást figyelembe veszi a bíróság, akkor totál lejáratják magukat.
  Csak kiruccantak Ausztriába éppen...hehehe...
  De sajnos meghalt egy ember, szal annyira mégsem vicces!
  Börtönbe ezzel a mocskos bandával.”
 • 1. kerob 2010. február 01. 08:02
  „Hah, a végén még a Cozma lesz a hibás. Ez botrányos!

  Még ilyenkor is tudják mondani, hogy hogy az áldozat "cigányozott". És a magyar törvények még enyhíteni is fognak a büntetésükön, csak azért mert a "c" típusú etnikai csoporthoz tartoznak.
  http://www.youtube.com/watch?v=_aSqrIDtG5c

  Le a pozitív diszkriminációval, le a rasszizmussal! Minden gyilkosnak tényleges életfogytiglant bőrszíntől függetlenül! Ne legyen kivételezett népcsoport, aki mindent megtehet!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két teherautó balesete az M0-áson

Két teherautó is balesetet szenvedett vasárnap este az M0-ás körgyűrűn, mindkét jármű lecsúszott az… Tovább olvasom