Kisalföld logö

2019. 03. 22. péntek - Beáta, Izolda 0°C | 15°C Még több cikk.

Carrey triplán előzi meg Pottert?

Jim Carrey új filmje, A szerencsétlen események népszerűségben konkurenciája lehet Harry Potternek.
Jim Carreya főszereplői - ráadásul triplán - A szerencsétlen események sorozata című modern mesefilmnek, amely népszerűségben konkurenciája lehet Harry Potternek. 
A Maszk és a Grinch alakítója ezúttal három szerepben  tündököl: rosszindulatú gróf, tudós és kapitány. Három olyan szerencsétlen árva örökségét akarja elorozni, akik mellett - a   színész szavaival - "még Twist Olivér is boldognak tűnik." 

A film Lemony Snicket, eredeti nevén Daniel Handler könyvei alapján készült. Carrey fantáziája és kreativitása miatt imádja az írót. Internetes klubjának is tagja. A rendező Brad Silbering, partnere Meryl Streep, ő az árvák, Violet, Klaus és Sonny Baudelaire hipochonder nagynénikéjét alakítja. Igyekszik fékezni a lurkókat, akik magukévá tették Robert L. Stevenson jelmondatát, miszerint utazni mindig jobb, mint megérkezni. Ennek szellemében rengeteg kalandot és katasztrófát élnek át. A filmet romos kastélyokban, kukoricaföldeken, magányos falvakban és viharban forgatták. 

Carrey-t lelkesítette a szerep, mert, mint a Corriere della Sera című olasz napilapnak elmondta, a felnőttek ma nem tudnak beszélni a gyerekekkel, és a gyerekeknek nincs igazi kapcsolatuk a felnőttekkel. "A saját világukban élnek és együtt repülnek Harry Potterrel. Lemony egybefonja a gyerek és a felnőtt világot. Párbeszédre tanít. Egy kicsit én is Baudelaire-nek érzem magam. A Carrey-k kicsit bolond család volt. Olaf gróf félbemaradt színész, önimádó és ez a film tökéletesen megfelel az egyéniségemnek, az átváltozó képességem, a melankóliám, a vidámság és a bohóckodás mögé rejtett időnkénti depresszióm miatt" - mondta az amerikai komikus. 
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Írja meg!

Közérdekű híre vagy jó ötlete, szabadidős programajánlata van? Rangos versenyt, vetélkedőt nyert… Tovább olvasom