Kisalföld logö

2019. 03. 26. kedd - Emánuel 3°C | 11°C Még több cikk.

Bush nem gondolkodik a csapatkivonásról

George Bush amerikai elnök pénteken visszautasította, hogy az iraki háború ellenzőinek követelését teljesítve megszabja az amerikai csapatok kivonásának dátumát. A dél-koreai Oszan légitámaszponton szolgáló amerikai katonák előtt beszélt Bush.
A dél-koreai Oszan légitámaszponton szolgáló amerikai katonák előtt beszélve Bush kijelentette, hogy a katonák jobban tudják, mit kell tenni, mint azok a washingtoni politikusok, akik azt állítják, hogy az Egyesült Államok túl nagy áldozatokat hoz Irakban, és ezért azt követelik, hogy vonják ki onnan az amerikai csapatokat, mielőtt azok bevégeznék küldetésüket.

Az elnök az Irakban szolgáló William Webster vezérőrnagyot idézte, aki szerint a csapatkivonás határidejének megadása biztos katasztrófához vezetne. "Amíg én vagyok a főparancsnok, iraki stratégiánkat harctéri katonai parancsnokaink józan ítélete fogja meghatározni. Tovább harcolunk Irakban a terroristák ellen, és addig folytatjuk a harcot, amíg el nem érjük a győzelmet, amelyért bátor katonáink küzdenek és vérüket ontják" - jelentette ki George Bush.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az apácáktól tanulta a vadast

Ötven éve gyűjti Tamás Lászlóné Teri néni az általa is kipróbált recepteket egy kopott füzetben. Tovább olvasom