Kisalföld logö

2019. 03. 23. szombat - Emőke 2°C | 17°C Még több cikk.

Bővült az ügyelet

A soproni Erzsébet-kórházban működő fogászati ügyelet az elmúlt hétvégétől immár a régi járás településeiről érkező betegeket is fogadja. A felmerülő pluszkiadásokat a kistérségi társulás finanszírozza.
Régi hiányt pótolt minap a Sopron–Fertőd kistérségi társulás. A soproni Erzsébet-kórházban működő fogászati ügyelet ugyanis korábban kizárólag a városi betegeket fogadta. Így a régi járás területén lévő falvakban lakók vagy kivárták az első munkanapot, vagy a hétvégén is működő magánfogorvosokhoz fordulhattak.
– Az elmúlt hétvégétől a soproni Erzsébet-kórházban lévő fogászati ügyelet a kistérség összes településéről érkező beteget fogadja – mondta el lapunknak dr. Bihari István, a társulás irodavezetője. – A felmerülő pluszkiadásokat a kistérség vállalta magára. Elsődleges szándékunk az, hogy a falvakban élők is megkaphassák azt a szolgáltatást, ami a városban élőknek jár. Ennek jegyében döntöttünk az ügyelet bővítéséről.

Fogadási rend

A fogászati ügyelet szombaton, vasárnap és ünnepnapokon 9–15 óra között működik a soproni Erzsébet-kórház központi ügyeleti épületében. Telefonszám: 99/312-010.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A média születése: a tévézés hőskora

A hétvégi belvárosi séták közé egy-egy jobb filmet is beiktathatunk. Például Szegeden, a Belvárosi… Tovább olvasom