Kisalföld logö

2019. 03. 19. kedd - József, Bánk 3°C | 10°C Még több cikk.

BKV Előre

3 (2) Integrál-DAC 3 (2)

Budapest, 200 néző. V.: Medovánszky.


Szerovay – Kasza, Matondo, Béres (Szőke), Vass, Sidó, Hajdú (Galántai), Varga, Sándor (Mohácsik), Nemecsek, Kovács A. Edző: Krecska János.
Kocsis – Fajkusz, Orovecz, Keszei (Máté), Kovács L., Imrik, Kovács H., Gollovitzer (Kertész), Laki (Császár), Oross, Czetti. Edző: Szapor Gábor.
Gsz.: Béres (2), Vass, ill. Czetti, Laki, Oross.
Kiállítva: Kertész.
Az első percben egy hosszan felívelt labdát Varga csúsztatott Béres elé, aki egyből a kapuba vágta a labdát. 1–0. A 13. percben Czetti szerzett labdát az ellenfél térfelének közepén, majd egyet tolt rajta és 25 méterről a bal felső sarokba bombázott. 1–1. A 30. percben Kovácsot buktatták a kaputól 25 méterre. A megítélt szabadrúgást Vass a jobb felső sarokba csavarta. 2–1. A 34. percben Laki jó labdaszerzés után 20 méterről lőtt a rövid sarokba. 2–2. Az 53. percben egy hosszan keresztbe lőtt labdát Béres kezelt le, majd a kiinduló kapus mellett a kapuba gurított. 3–2. A 67. percben Kertészt buktatták a 16-oson belül, de a játékvezető 11-es helyett kiállította műesésért. A 78. percben Czetti gólba tartó fejesét Nemecsek ütötte ki kézzel a kapuból. A 11-est Oross vágta a léc alá. 3–3.
Az Integrál-DAC akár a győzelmet is megszerezhette volna.
Jók: Béres, Varga A., ill. Fajkusz, Kovács H.
Krecska János: – Gratulálok a vendégeknek.
Szapor Gábor: – Mind a két csapat győzelemért küzdött és ezért mindent megtett. A játékvezető büntető helyett Kertészt kiállította, ezzel befolyásolta a végeredményt.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Adómentes iskolakezdési támogatás a munkáltatótól

Az iskolakezdés közeledtével egyre több cég ad a dolgozójának adómentes iskolakezdési támogatást. Tovább olvasom