Kisalföld logö

2019. 07. 21. vasárnap - Dániel, Daniella 21°C | 33°C Még több cikk.

Biztosító a lakóközösségekért

A lakók munkájának gyümölcseként, biztosítói támogatással készült el a győri, Fehérvári úti Grabo Villa Társasház udvarának parkosítása.
A múlt csütörtökön felavatott pihenőkert forrását egy pályázati keret biztosította, amelyet a lakóközösség az Allianz Társ a Házban programjában nyert el. A ház udvarát e pályázati pénzből füvesítéssel, padok beszerzésével és egy takaros kerti tó létrehozásával szépítették meg.

„A pályázatunk célja a lakóközösség-építés, vagyis hogy legyenek olyan alkalmak és helyek, ahol a lakók barátságos közegben összejöhetnek és eltölthetik a szabadidejüket" – hangsúlyozta Bognár Péter, az Allianz sajtóreferense a minap megtartott ünnepélyes átadáson. A társaság az immár negyedik éve futó pályázattal támogatni kívánja a szerződéses lakóközösségi partnerei közül azokat, akiknek fontos a környezetük építése-szépítése, és ezért összefogni is hajlandóak.

Kazó Gábor, a társasház közös képviselője elmondta, hogy a kert kialakításában a lakók közül tizenöten vettek részt a nyáron, akik a pályázatban foglalt tételeken túl néhány üveg sört, 30 liter ásványvizet és két-három tepsi pogácsát is felhasználtak a munkálatokhoz. „Az Allianz segítségével a korábbi kihasználatlan, csúnyácska telekből egy kellemes, megnyugvást adó oázis lett az udvarunkon, köszönet érte."(B-P. R.)
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tíz éve Csongrád megye rendőrfőkapitánya Lukács János

Szeged - Törvényesen, szakszerűen, tisztességesen! Ezzel a jelszóval kezdte meg főkapitányi munkáját… Tovább olvasom