Kisalföld logö

2019. 03. 23. szombat - Emőke 2°C | 18°C Még több cikk.

Bírósági határozat

a fizetésképtelenségről

Folytatás az 1. oldalról.

A motorgyáriak a Nyírségbe is elmentek tüntetni, politikai nyilatkozatok érték egymást azzal kapcsolatban, hogy mi lesz a sorsa a Rába Motor Gyártó Kft. száznyolcvan dolgozójának. Nemsokára a Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozást indított ismeretlen tettes ellen, a dolgozók rendőrséghez eljuttatott feljelentése alapján. Mint a Kisalföld június 27-én megírta: ha bebizonyosodik a gyanú, hogy vonták a dolgozóktól a közterheket, utalásukra azonban nem került sor, akkor 1–5 évig terjedő szabadságvesztéssel szankcionál a törvény.
A cég ellen időközben is több hitelező – többnyire külső beszállítók – kezdeményezte a felszámolási eljárást. A Rába Motor kft. fizetésképtelenségét a megyei bíróság végül júliusban állapította meg, de a döntés ellen a társaság fellebbezést nyújtott be. Némi ellentmondásban van azonban ez a fellebbezés azzal, hogy áprilisban a cég már nem is vitatta a benyújtott számlákat.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kampány a szívcentrumért

A Kisalföld kampánya megmozgatta a megye lakosságát. Aki csak teheti, segíti a győri szívcentrum létrehozását. Tovább olvasom