Kisalföld logö

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 9°C Még több cikk.

Betörtek Batizékhoz

Batiz András várandós feleségét Debre Krisztinát megviselte, hogy hétfő délután betörtek csepeli házukba,

Batiz András várandós feleségét Debre Krisztinát megviselte, hogy hétfő délután betörtek csepeli házukba, és azóta is fekszik. A kormányszóvivő szomszédja szerint Batizt figyelték, az érintett szerint viszont egyszerű háztartási betörés történt.

Batiz András várandós feleségét Debre Krisztinát megviselte, hogy hétfő délután betörtek csepeli házukba. A hírre a Színes Bulvár Lap a helyszínre sietett, ahol Debre édesanyja nyitott ajtót az újságírónak arra kérve őt, ne zavarja a lányát, mert Krisztina sokkos állapotba került a hét eleji esetet követően.

Azóta fekszik
Debre Magdolna szerint a lánya azóta is fekszik, nehogy az idegeskedés miatt baja essen a gyereknek. A megszokott koreográfiával élve a lap ekkor a szomszédokhoz fordult.

A kormányszóvivő közvetlen szomszédja Debrődi Józsefné arról beszélt, több mint tíz éve él ezen a helyen, azóta nem volt betörés. A környék csendes és családias, idegenek ritkán tévednek erre. A szomszédasszony – aki egyébként roppant kedves, udvarias embereknek nevezte a házaspárt – elmondta, Batizt figyelhették, mert úgy vélték, gazdag.

Háztartási baleset

Batiznak azonban más feltevése van. A kormányszóvivő az MTI-nek arról beszélt, meggyőződése, hogy hétköznapi háztartási betörés történt, a tolvajok minden bizonnyal nem tudták, ki lakik a házban. Ezt azzal is alátámasztotta, hogy a házra nem szereltek névtáblát. A betörés során személyes holmikat és műszaki cikkeket vittek el a tolvajok, hivatalos okmányokat nem, lévén olyat nem tartanak otthon. A rendőrség egyelőre nem tudott egyértelmű választ adni arra, mekkora érték tűnt el a XXI. Kerületi házból.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új műszer a női klinikának

Magánszemélyek és cégek adományaiból vásárolt a Szív a Szívért Alapítvány egy olyan műszert a női… Tovább olvasom