Kisalföld logö

2019. 05. 19. vasárnap - Ivó, Milán Még több cikk.

Bejczit operálták

cselgáncs

Úgy tűnik, hogy négyhetes pihenő vár Bejczi Zsuzsannára. A koroncóiak válogatott versenyzője egy nemzetközi edzőtáborban sérült meg, egy porcdarab levált a térdében. A cselgáncsválogatott orvosa, dr. Hidas Péter már meg is operálta a sportolót.


A közelmúltban több viadalon is sikeresen szerepeltek a Koroncói Tutti Judo Klub sportolói. A győri regionális rangsorversenyen Pryma Réka, Barabás Csenge, Rokob Elizabeth, Véland Vivien, Teravágimov Dóra, Csigi Lénárd, Polczer Bence, Polczer Milán, Bánfi Tamás és Fehér Bálint aranyérmet, míg Pryma Attila, Perjámosi Anita, Kovács Roland és László Krisztián ezüstérmet szerzett.
A miskolci, 11 éves gyerekek számára rendezett Magyar

Kupa-küzdelmekben Polczer Milán a dobogó harmadik fokára állhatott fel az eredményhirdetés alkalmával.
A BHSE otthonában, szintén a Magyar Kupában ezúttal a 10 évesek álltak tatamira. Rokob Elizabeth ezüstérmet, Perjámosi Anita és Pryma Réka pedig bronzérmet szerzett.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hiányszakmák és túlkínálat

Gépészmérnök, vegyész, dietetikus. Az Állami Foglalkoztatási Szolgálat munkaerő-piaci felmérése szerint ezekből a szellemi foglalkozásokból van hiány Magyarországon. Orvosi szakasszisztensi, óvónői papírral viszont nehéz ma állást találni. Idén a szakképzett fizikai munkakörökben összesen tizenöt szakma iránt nő meg a kereslet, többek között fodrászokra és tetőfedőkre. Tovább olvasom