Kisalföld logö

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

Bede Tamásné

Kategória: általános iskolai tanító

Név: Bede Tamásné
Marcalvárosi Közoktatási Központ, Győr

Jelölő: Szalai Evelin
Indoklás
Zsuzsa néni első osztályos korom óta a pótmamám. Tanít, óv, védelmez. Soha nem szól ránk, türelme végtelen. Mindig mindent meg lehet vele beszélni, és lehet rá számítani. A legelesettebb társaimon is segít. Büntetni nem büntet, még akkor sem, ha megérdemelnénk. Szeretetével, kedvességével mindannyiunk kedvenc tanító nénije. Nagyon sajnálom, hogy az idén el kell válnom tőle! 

Jelölő: Sárközi Marcell
Indoklás:
4 éve tanít engem Zsuzsa néni, nagyon szeretem, mert ő a legkedvesebb és legjobb tanító.Sokat törődik velünk még iskolán kívül is, mindig, mindenben számíthatunk rá. Többszöri figyelmeztetés után sem kapok beírást. Mindig érthetően magyaráz és igazságosan osztályoz. Nem szívesen válok meg tőle a 4. osztály végén.

Jelölő: Kondor Kristóf, 4.d.
Indoklás
Zsuzsa nénit tartom a legjobb tanítónéninek, mert nagyon kedves, aranyos és segítőkész. Bármi bajunk van, vele meg lehet beszélni. Nem kiabál, nem ad egyest és beírást, hanem segít. Fekete pontot is csak akkor ad, amikor már tényleg nagyon rosszak vagyunk. Én nagyon szeretem Zsuzsa nénit, csak azt sajnálom, hogy jövőre már nem fog tanítani bennünket, mert újra a kis elsősöket fogja bevezetni a számok és a betűk világába.

Kedves Olvasónk!
Ha Ön is úgy gondolja, hogy bármelyik jelöltet szívesen támogatná  szavazatával illetve jelölné valamelyik kategóriába, akkor nem kell mást tennie mint a tanar@kisalfold.hu e-mail címre elküldenie annak a tanárnak a nevét, akire szavazni szeretne (vagy jelölni), és természetesen az Ön nevét és telefonszámát, hogy éresíteni tudjuk ha Önre mosolyog a szerencse. Örömmel vennénk ha szavazatát ill. jelölését röviden néhány sorban megindokolná.

További részletek a kampányról itt >>

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vörös Gabriella: Aranykoporsó

Vörös Gabriella múzeumigazgató Móra Ferenc Aranykoporsó című regényéről beszél. Tovább olvasom