Kisalföld logö

2019. 05. 22. szerda - Júlia, Rita Még több cikk.

Balaton a PannonW@P-on

Folyamatosan frissülő szolgáltatáscsomagot kínál az itthon nyaralóknak a Pannon GSM.

Folyamatosan frissülő szolgáltatáscsomagot kínál a szezon kezdetével az itthon nyaralóknak a Pannon GSM. A mobilszolgáltató wapoldalán praktikus információkat nyújt a Balatonnal kapcsolatos számos témakörben, akár még csak tervezzük a tóparti nyaralást, akár már nyakig benne lubickolunk.

A legfrissebb mérések szerint évek óta nem volt ilyen bőséges és kiváló minőségű a magyar tenger vize, ami a nyaralni vágyóknak idén is egyetlen dolgot jelent: irány a Balaton! Erre készülve a Pannon GSM folyamatosan frissülő információt nyújt ügyfeleinek a PannonW@P-on. A Balaton Info menüpont összetett, széles körű tájékoztatással szolgál a tavat és környékét érintő összes turisztikai és egyéb témában.

Már otthon segítségünkre lehet a PannonW@P, hiszen megsúgja, hová, hogyan és mikor érdemes utazni: a Balaton Info település, illetve típus szerint kereshető szállásadatbázist, komp-, vasúti és buszmenetrendet, valamint kétnapos időjárás-előrejelzést is kínál. Ezt követően a nyaralás minden percében rábízhatjuk magunkat a PannonW@P-ra, a kétpercenként frissülő regionális viharjelzéstől kezdve a szabadidős programajánlón át a Balaton-környéki éttermek ismertetéséig részletes tájékoztatást kaphatunk a portál Szabadidő/Utazás témakörén belül elérhető oldalon. 

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A bérlista végén vagyunk

Magyarország az átlagkeresetekben csak a balti államoknál és Szlovákiánál áll jobban az Európai Unióban. Ha a vásárlóerőt is figyelembe vesszük, északi szomszédunk is megelőz bennünket.
Az EU statisztikai hivatala, az Eurostat nemrégiben tette közzé a tagállamok 2002-es éves átlagkeresetek alapján készített listáját. Tovább olvasom