Kisalföld logö

2019. 02. 21. csütörtök - Eleonóra -1°C | 12°C Még több cikk.

Azt hazudta, hogy nyilvános vécén szült, mentőhelikopter és két mentőautó indult el feleslegesen

Vérlázító hazugság miatt riasztottak több mentőegységet Miskolcon.
Az Országos Mentőszolgálat egyik friss Facebook-bejegyzése szerint egy felnőtt nő csínytevése miatt egy mentőhelikopter és két mentőautó is elindult feleslegesen Miskolcon kedd reggel.
 

"Ijedt nő kérte a miskolci mentők segítségét ma reggel. A telefonáló elmondta, hogy hirtelen megindult nála a szülés és ezekben a percekben adott életet gyermekének egy közterületi mosdóban. A mentésirányító a legmagasabb prioritásba sorolta a segélykérést. Azonnal levegőbe emelkedett a mentőhelikopter és két másik egységet is indított az újszülött és az édesanya ellátására. Szinte le sem tették a telefont, amikor a helyszínen landoló helikopter visszajelzett, hogy a helyszínen nem várja őket senki és a járókelők sem tudnak hasonló eseményről. A többi egység is megérkezett, mire a mentésirányító ismét elérte a bejelentőt, aki sokáig nem vette fel a telefont. Végül sikerült elérni a nőt, aki úgy tett, mintha nem is tudna a segélykérésről. Kiderült a felnőtt nőről, csak 'csínytevésnek szánta' a bejelentést, ami miatt a mentők komoly erőket mozgósítottak" - olvasható a posztban.

A helyszínre a mentőkön kívül a rendőrség is riasztva lett, így eljárás indulhat bejelentővel szemben.

- Méltatlan és vérlázító, hogy felnőtt emberek ezzel szórakozzanak. Minden kérdésemre adekvát választ adott, fel sem merült bennem, hogy ilyesmit hazudik valaki - mondta a mentésirányító, aki közel 40 év szolgálat alatt még nem találkozott ilyen botrányos esettel.
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Országszerte ellenőrzi a vasútállomásokat és a vonatokat a rendőrség

Országszerte ellenőrzi a vasútállomásokat és a vonatokat a rendőrség
Szerdán és csütörtökön tartják a fokozott ellenőrzést. Tovább olvasom