Kisalföld logö

2019. 07. 19. péntek - Emília 17°C | 29°C Még több cikk.

Az MDF bemutatta képviselőjelöltjeit

Az MDF bemutatta az októberi helyhatósági választásokon induló képviselőjelöltjeit. A tájékoztatót a polgármesterjelölt Nagy Tamás és Makay Zsolt kampányfőnök tartotta.
Az MDF felkészült a helyhatósági választásokra és bízik a soproni sikerben – hangzott el a tegnapi sajtótájékoztatón, melynek témája a párt támogatását élvező jelöltek bemutatása volt.
– A párt országos erősödése Sopronban is érzékelhető. Tavasszal végre bebizonyosodott, hogy téves az állítás, mely szerint elveszett szavazat az MDF-re adott voks – mondta el Makay Zsolt országos kampányfőnök, majd hozzátette, a huszonéves korosztályban figyelhető meg leginkább a javulás. Kiderült, az egyetemisták körében tíz százalék az MDF támogatottsága. – Úgy gondolom, Nagy Tamás tősgyökeres soproniként eséllyel indul az őszi választásokon, és kérem a soproniakat, hogy szavazzanak bizalmat a jelöltnek. Kampányunkban továbbra is szerepet kap a „tiszta” közélet megvalósítása és hangsúlyozódik a zöld gondolat is.

Az MDF választókerületi képviselőjelöltjei

Nagy Tamás (1.), Szabó Attila (2.), Szabó Árpád (3.), Pécsi Ágoston (4.), Szakonyi Imre (5.), Krasznai Andrea (6.), Csík Emőke (7.), Lakatos Péter (8.), Balogh László (9.), Pruzsinszky Tamás (10.), Somogyi Miklós (11.), dr. Payer Erzsébet (12.), dr. Oszvald Ferenc Nándor (13.), Szőke Péterné (14.), Pásztor Ferenc (15.).

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mennyit költ idén nyaralásra?

Tovább olvasom