Kisalföld logö

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Ászok: megállítani az állandó ingázást

Kosárlabda

Le-fel ingázik az A és a B csoport között Sopron első számú férficsapata, az Ászok. Most éppen felszállóágban van, hiszen a Sterbenz László irányította társaság imponáló magabiztossággal nyerte meg az NB I/B-t, s jutott vissza a legmagasabb osztályba. A cél, hogy az állandó liftezést megállítsák. Bokor Ákos ügyvezető mindenesetre bizakodó.


„ Összességében nem lesz több pénzünk, mégis többet tudunk az A csoportos csapatra fordítani. Mostantól ugyanis nem mi tartjuk fent teljes egészében a jövőre is NB I/B-ben szereplő SMAFC együttesét és annak utánpótlását. A csapatunk keretében lévő fiatalokat, akik még A csoportos szinten várhatóan nem lennének meghatározóak, ugyanakkor szeretnénk ott versenyeztetni, ezért mindkét fél számára előnyös megállapodást kívánunk kötni” – mondta Bokor Ákos.
A helytálláshoz mindenképpen szükséges a csapat megerősítése. Jelenleg biztos tagnak mondható a következő évadra Palotai Péter, Körtélyesi Gergely, Boldizsár Ferenc, Csaplár-Nagy Arnold és az országos juniordöntő legjobb játékosának választott Vesztergom Zsolt.
„ Ami az igazolásokat illeti, úgy gondoljuk, nélkülözhetetlen egy, az egyes és a kettes poszton is jó játékra képes külföldi, valamint a négyes és az ötös poszton is használható, erős, a palánk alatti harcban fizikálisan is versenyképes játékos, és egy távolról is veszélyes kosaras” – tette hozzá az ügyvezető, aki elmondta: nem akarnak kapkodni, nem szeretnék ugyanis, ha átjáróház lenne a klub.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SMS 06.30.

Tovább olvasom