Kisalföld logö

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -7°C | -1°C Még több cikk.

Április 15. az igénylési határidő

Győr-Moson-Sopron - Április 15-én jár le a locsolási kedvezmény igénylésének határideje a vízszolgáltatónál. Ez az első olyan alkalom, hogy a locsolási kedvezményt nem automatikusan, hanem a fogyasztó kérésére adja a szolgáltató. A kedvezmény mértéke fogyasztói körönként eltérő. Különböző nyomtatványt vár a szolgáltató a családi házas fogyasztóktól és a lakóközösségektől.
Ha nincs tartozás

– A locsolási kedvezményt évente megújítandó kérelemre adjuk azon csatornarákötéssel rendelkező fogyasztóink részére, akik nem rendelkeznek egyéb alternatív vízvételi lehetőséggel (pl. saját kúttal) vagy locsolómérővel. A kedvezmény továbbra is az adott év május 1-jétől augusztus 31-ig tartó időszakra vonatkozik. Kedvezményt csak az kaphat, akiknek nincs harminc napon túli tartozása a Pannon-Víz zrt. felé – tájékoztatja olvasóinkat Karcsú Szilvia, az ügyfélszolgálat vezetője.

A szép kerthez locsolás kell, ahhoz pedig igény szerint kedvezmény járhat.
A szép kerthez locsolás kell, ahhoz pedig igény szerint kedvezmény járhat.

Jogosultak ellenőrizni az adatok valódiságát

A kedvezmény mértéke a családi házas fogyasztóknál az adott időszakban elfogyasztott vízmennyiség 10 százalékának csatornadíja. A lakóközösségek részére a kérelemben megadott terület (legfeljebb az ingatlanterület fele lehet) nagysága alapján számolt 1 liter/négyzetméter/nap mennyiség a csatorna díja. A szolgáltató jogosult az adatok valódiságát ellenőrizni.

A családi házas fogyasztók részére az igényléshez szükséges nyomtatványt év elején az aktuális szolgáltatási díjtájékoztatóval együtt már megküldték. Azoknak a lakóközösségeknek, akik 2008-ban már kaptak locsolási kedvezményt, postán elküldték az igénylőlapot.


Új igény

Akik újabb igénybejelentőt szeretnének, azok megtalálhatják és letölthetik a www.pannon-viz.hu (ügyfeleinknek/kedvezmény menüpontban) honlapról. Nyomtatványt személyesen az ügyfélszolgálatokon kaphatnak. A kérelmek beérkezésének határideje április 15.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Támogatásmegvonás a parlagfüves földeknél

Győr-Moson-Sopron - A munkához jutás kérdései, a „lomizással" kapcsolatos problémák, a… Tovább olvasom