Kisalföld logö

2019. 05. 27. hétfő - Hella Még több cikk.

Al-Fayed Fülöp herceget vádolja Lady Di és fia haláláért

Kilenc évvel halála után sem nyugodhat békében Diana hercegnő. Lady Di néhai szeretőjének apja, Mohamed al-Fayed ugyanis interjút adott az amerikai CBS televízió riporterének, s azt állította, hogy a walesi hercegnőt Erzsébet királynő férje, Fülöp herceg ölette meg. Al-Fayed az idős herceget náci gyilkosnak, gengszternek festette le.
A 77 éves Mohamed al-Fayed saját bevallása szerint állandó rettegésben él.
- Nem tudhatom, hogy mikor válok terhessé a királyi család számára, és mikor gyilkoltatnak meg engem is, mint a fiamat - nyilatkozta az egyiptomi származású milliomos.

De mi is történt 1997. augusztus 31-e éjszakáján, amikor Diana hercegnő és Dodi al-Fayed a párizsi Alma-alagútban szörnyethalt? Mohamed azt állítja: tudja a választ a világot évek óta foglalkoztató kérdésre.

- A fiam és Diana hercegnő gyilkosa James Andanson, brit titkos ügynök volt, aki paparazzónak öltözve üldözte őket. Az alagútnál a kocsi elé került, és egy lézerfénnyel világított a sofőr, Henri Paul szemébe, aki a vakító fénytől elveszítette uralmát a jármű felett, és falnak csapódott. Henri Paul józan volt, a vizsgálat során összecserélték vérét egy részeg hajléktalanéval, hogy nyakába varrják Diana halálát. Tökéletes gyilkosság volt. Andansont néhány éve összeégve találták meg saját autójában Franciaországban - fejtette ki megdöbbentő teóriáját al-Fayed, aki szerint nem Erzsébet királynő vagy Károly herceg, hanem a brit uralkodónő férje, Fülöp herceg adta ki a parancsot a merényletre.

- Fülöp aljas gyilkos, náci gengszter. Közismert, hogy fasiszta nézeteket vall. Soha nem törődött volna bele, hogy a családjába beházasodjon egy iszlám vallású férfi. Tudom, hogy Diana 15 hetes terhes volt a fiam gyermekével, és hogy össze akartak házasodni - fakadt ki a Harrods tulajdonosa.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nullpártrendszer

Javaslom a tisztelt Olvasóknak a nullpártrendszert, az anarchia szabályozott változatát. Tovább olvasom