Kisalföld logö

2019. 01. 18. péntek - Piroska -2°C | 8°C Még több cikk.

Aktuális útinformációk Győrben

Gázvezetéket cserélnek a Szent Imre úton a Magyar utcai körforgalom és a Szigethy Attila út közötti szakaszon Győrben.
Gázvezetéket cserélnek a Szent Imre úton a Magyar utcai körforgalom és a Szigethy Attila út közötti szakaszon, a Bartók Béla úton a Szigethy Attila út és Álmos utca közötti szakaszon, valamint a Szigethy Attila útnak a Bartók Béla út és Zrínyi utca közötti szakaszán. A rekonstrukció miatt a Bartók Béla úton a Herman Ottó utcai csomópontnál a Belváros felé közlekedő 4-es és 17-es buszok nem állnak meg. Nehéz a közlekedés a Szigethy Attila út–Zrínyi utca csomópontban is, ahol a gázvezetékcserével egy időben csomópont-átalakítási munkálatok folynak.

Gázvezetéket cserélnek a Korányi téren, a tér nyugati oldalát lezárták, a 2-es és 23-as buszok a Töltésszer út–Stromfeld utca–Kiss Ernő út–Híd utca terelő útvonalon közlekednek. A Lazaret és Töltés utcák a Korányi téri torkolatnál le vannak zárva a forgalom elől.
Egyirányúsították a Bem tér északi oldalát a Kálvária utca, a déli oldalát a Zrínyi utca irányába, mert gázvezetéket cserélnek. A Belváros felé közlekedő 1-es járatok a Kálvária utca–Galamb utca–Zrínyi utca útvonalon közlekednek.

Új jelzőlámpa irányítja a forgalmat az Ipar utca– Nagysándor József út csomópontban, a kivitelezés még tart, napközben munkagépek foglalják el az útpálya egy részét.

Hídfelújítások. Felújítják az Ipar utcai felüljárót, a Puskás Tivadar utca felé vezető oldalon lezárták a külső sávot.
Felújítják a Rába kettős hidat, a munkálatok idejére – előreláthatóan augusztus közepéig – egyirányúsították a Rába kettős hidat Sziget–Újváros irányába, a Petőfi hidat pedig a Belváros irányába. A Pinnyéd, Sziget és Újváros irányából a Belváros irányába közlekedő 1, 2, 13, 14, 23-as járatok a Kossuth Lajos utca–Petőfi tér–Petőfi híd–Munkácsy utca–Szent István út útvonalon közlekednek, a Zechmeister utcai (Rába-partnál lévő) megállóhely a kivitelezés ideje alatt nem üzemel.
Felújítják a Kossuth hidat, a Széchenyi híd felőli járdaszakaszt lezárták a gyalogosforgalom elől.

Vízvezetékcsere miatt félpályán halad a forgalom a Dr. Petz Lajos utcán a Bartók Béla út és Külső Baross út közötti szakaszon.
A Móricz Zsigmond rakpart, Újkapu és Vörösmarty utcák közötti szakaszon társasházépítés miatt napközben félpályás lezárásra számítsanak a Kiss János utca felé közlekedők.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

NB II: felemás szezonkezdet

Tovább olvasom