Kisalföld logö

2019. 03. 20. szerda - Klaudia -1°C | 10°C Még több cikk.

Ajka

1 (0) Gyirmót 1 (1)

Ajka, 500 néző. V.: Erdős J.


Csepregi – Giron, Pálfi, Ritter, Szöllőskei, Garai, Pákai (Balla), Márton, Tőzsér (Hauser), Csörnyei, Finta. Edző: Jákli Péter.
Sánta – Tóth A., Pék, Radics, Szabó Cs., László, Török, Polyák, Károlyi (Hegyi), Tóth N., Korsós (Horváth R.). Edző: Hannich Péter.
Gsz.: Ritter, ill. Korsós.
Kiállítva: Polyák (78. p).
A 31. percben a jobb oldalon felfutó Tóth A. kitűnően ívelt kapu elé, ahol Korsós a belső védőket megelőzve a bal felső sarokba fejelt. 0–1. A 40. percben Finta cselek sorozatát bemutatva közelről lőtt a bal alsó sarok felé, de Sánta bravúros vetődéssel hárított. Az 57. percben szabadrúgáshoz jutott a hazai csapat, Szöllőskei becsavart labdáját az előrelopakodó Ritter sodorta be közelről a gyirmóti védők gyűrűjébe. 1–1. A 76. percben egy teljesen szabályos góltól fosztotta meg a játékvezető a Gyirmótot. A középen kiugró Tóth N. visszajátszott labdáját Korsós a hálóba vágta, de a partjelző téves beintése alapján érvénytelenítette a gólt. A 78. percben Polyákot szövegelésért kiállította a játékvezető. A tíz főre fogyatkozott Gyirmót a hátralévő időben nagy nyomás alatt tartotta ellenfelét, de kapuba találni nem tudott.
A helyzetek alapján az eredmény a Gyirmót szempontjából kedvező, mert a jó napot kifogó Sánta több ziccert is hárított.
Jók: Ritter, Giron, Márton, Tőzsér, ill. Sánta, Radics, Korsós.
Jákli Péter: – A mérkőzés előtt egy ponttal elégedett lettem volna, de főleg az első félidő alapján megnyerhettük volna a találkozót.
Hannich Péter: – Egy feltüzelt, agresszív csapattal álltunk szemben, sajnos a játékosaim közül többen ezt a felfogást nem követték. Bár vezettünk, azonban a helyzetek alapján nem érdemeltünk volna győzelmet. Tíz perccel a mérkőzés vége előtt az asszisztens rossz döntése megfosztott bennünket két ponttól.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Abigél kontra Harry Potter

Szabó Magda Abigélje J. K. Rowling Harry Potterjével kerül szembe A Nagy Könyv versenyben. Tovább olvasom