Kisalföld logö

2019. 05. 27. hétfő - Hella Még több cikk.

A videófelvétel alapján a szocialisták kórusban hazudtak

A Fidesz szerint szerdán a szocialisták "kórusban hazudtak" a parlamentben, amikor a Lázár János-féle alkotmánymódosításhoz benyújtott módosító indítvány szavazása után azt állították, hogy a fideszes Meggyes Tamás nem volt jelen az ülésteremben.

L. Simon László, a Fidesz országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatóján bemutatott egy, az ülésről készített videofelvételt, amelynek alapján közölte: Meggyes Tamás bent volt az ülésteremben a szavazás idején, kézfeltartással jelezte a levezető elnöknek, hogy szavazott, de nem működött a szavazógépe. Ilyen esetben a kézfeltartással jelentkező szavazók szavazatait mindig hozzáírják a gépi eredményhez - jegyezte meg.

A szocialisták azonban "kórusban" azt kiabálták, "bent sem volt, bent sem volt", vagyis "a Meggyes Tamás ellen indított hadjárat részeként" úgy állították be a fideszes parlamenti képviselőt, hogy csalt a szavazási procedúra során - mondta L. Simon László, aki emiatt felszólította az MSZP-frakciót, kérjen bocsánatot a Fidesz képviselőcsoportjától és Meggyes Tamástól.

Fotó: Fidesz.hu
Fotó: Fidesz.hu


L. Simon László szerint amit a szocialisták tettek, példa nélküli eset a parlamentarizmus történetében.

A Lázár János Fidesz-frakcióvezető által jegyzett alkotmánymódosítási javaslathoz beterjesztett alkotmányügyi bizottsági módosító indítvány szerdai szavazásával kapcsolatban annak nyomán alakult ki vita, hogy a gépi szavazás eredménye szerint annak elfogadásához nem volt meg a szükséges kétharmados többség. Mivel négy kormánypárti képviselő szavazógépe nem működött, és ezt még az eredmény kihirdetése előtt jelezték, a házbizottság úgy döntött: a parlament elfogadottnak tekinti a módosító javaslatot.

Olvasóink írták

 • 12. fortuna54 2010. november 12. 12:55
  „Nem értem,hogy gyözött a fidesz nagy fölénnyel a választásokon,hiszen itt mindenki ellenük irogat? Vagy itt mindenki balóldali?”
 • 11. Boli 2010. november 12. 10:21
  „http://www.rtlklub.hu/most/15613_hazon_kivul_szazezres_plusz_a_parlamenti_kepviseloknek_a_hon A narancskomcsi, illetve az egész politikusi rétegünk, "demokratáink" lopásos videója. Megmondták - 10x pénz, mert 10x annyit dolgoznak!”
 • 10. Boli 2010. november 11. 19:19
  „A csúcs narancskomcsi cinizmus előbb hangzott el, a korm.szóvivő kis..... megjegyzése, hogy az is jobban jár, aki az új adózási feltételek után kevesebbet kap, mert akkor szerinte nem kell egy egész napot eltöltenie az adóív kitöltésével... Ezt a mocskos cinizmust! Most komolyan, narancskomcsi elvtársak, nem elég, hogy rosszul jár a legtöbb ember, de még örüljenek is! Pofát meg befogni, hisz a narancskomcsi elvtársak megmondták, hogy itt változások lesznek... Elmentek ám most már valahová! Képviselő urak 1-200 ezer plusz, a népnek meg hát egy kicsit kevesebb. Ja, hogy az meg mínusz?? Hol is hangzott el az a sz.r duma, hogy magán spórol az állam? Ja, hogy rajtad, meg rajta, MAGÁN ugye? Ne magázódj, tegezz nyugodtan! Azok a "rohadt komcsik" mi? Hát azok sem hiányoznak, de ezek kicsit vörösebbek már és sokkal pofátlanabbak azoknál! Végképp elmehetnének a bü......................................................................................!”
 • 9. meir 2010. november 11. 16:25
  „OV a megvalasztasa ota EGYFOLYTABAN Hazudozik!!”
 • 8. öszödiböszme 2010. november 11. 11:16
  „1-re! Ha amit írt igaz, akkor a fdesz szinonimája mi? Az a párt ahol az első kormányába pont annyi régi pártfunkcionárus volt mint a Hornéba. Aki papokat csuhásoknak hívta, aki kivonult a Parlamentből a Trianoni emléknapon. Minek hívjuk? A Szent Grál hű védelmezőjének? Totálisan populista, demagóg hazug párt.”
 • 7. Fürgeszarvas 2010. november 11. 07:12
  „Arról a Meggyes Tamásról van szó,aki Esztergom bukott polgármestereként nem adta át az irodáját az új polgármesternek ? Aki ellopta az antik bútorokat a polgármesteri hivatalból ? Aki közpénzből halastavat építtetett a háza elé ? Aki botrányt botrányra halmozott Esztergomban ? Hát nem is értem a szocialistákat ! Egy ilyen talpig becsületes fideszesről van képük azt mondani , hogy csalt ? Igen ! Én is úgy gondolom,hogy csalt,mert még a szeme sem áll jól és az előélete is erre enged következtetni !”
 • 6. hegyestű 2010. november 10. 21:51
  „A fidesz kezd önmaga karikatúrájává válni!”
 • 5. Ákos62 2010. november 10. 21:20
  „Honnét tudja az a fránya szavazógép, hogy pont a kormánypárti képviselőnél kell elromolnia és nem
  szocialista képviselőnél???????? ????????”
 • 4. Eva- 2010. november 10. 21:07
  „nohat! mar egy szavazat is szamit?

  Egyebkent tenyleg nem volt a helyen a teremben.Ha szavazogeppel szavaznak, akkor kezfeltartas mit sem er.

  Csak mostanaban.”
 • 3. gjozsi88 2010. november 10. 19:25
  „2-re!
  Csatlakozva...!
  Egyébbként érdekelne ,hogy L.Simon elvtárs emlékszik -e olyan törvény módosításra parlamentizmus során, amikor visszamenőleges hatályú elmarasztaló, büntető adókat vetnek ki!”
 • 2. miracle 2010. november 10. 19:00
  „"L. Simon László szerint amit a szocialisták tettek, példa nélküli eset a parlamentarizmus történetében. "
  Bagoly mondja verébnek...”
 • 1. Csetneky 2010. november 10. 18:50
  „Most mi ebben a meglepő? Sikerül eljutni odáig, hogy a szocialista és a hazug rokonértelmű szavak. Bravó elvtársak, megcsináltátok. Ezt is.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sólyom: az Ab megszűnik alkotmánybíróság lenni

Ez az az út, amelyen az Alkotmánybíróság (Ab) megszűnik alkotmánybíróság lenni, "ezen a lejtőn… Tovább olvasom