Kisalföld logö

2019. 05. 25. szombat - Orbán Még több cikk.

A városért tennének

Sajtótájékoztatón mutatta be közös jelöltjeit a Szövetség Sopronért Egyesület és a Soproni Védegylet Egyesület. Mint elhangzott, fő szempont a jelölt hitelessége és szakmai múltja volt. Az ötös számú választókörzetben még nem dőlt el, hogy kit jelöl a Civil Összefogás.
Ismertette jelöltjeit tegnap a Szövetség Sopronért Egyesület és a Soproni Védegylet Egyesület, azaz a Civil Összefogás. A tegnapi tájékoztatón Németh Árpád polgármesterjelölt elmondta, hogy a tizenöt választókörzetből tizennégyben született végleges döntés, egy sorsa még kétséges. – Fontosnak tartottuk a jelölt kiválasztásánál, hogy hiteles, korrekt és megbízható legyen, és ne pártérdek, hanem a városért tenni akarás vezérelje – tudtuk meg a jelölttől, aki azt is hozzátette, valamennyi induló mindkét szervezet támogatását élvezi. – A jelöltekre igaz, hogy a hivatásának immár elismert szakembere, és az is fontos, hogy jól ismeri Sopron múltját, jelenét.

A Civil Összefogás jelöltjei a 15 körzetben

Farkas Gábor (1. választókörzet), dr. Koloszár Miklós (2.), Csiszár Ákos (3.), Németh Ferenc (4.), Schaller Tamás (6.), Hargitai László (7.), dr. Gimesi Szabolcs (8.), dr. Koszorú István (9.), dr. Kárpáti György (10.), Németh Árpád (11.), Neher István (12.), dr. Szekeres Csaba (13.), Böőr Attila (14.) és Horváth Ernő (15.).

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bízik az egészségügy átalakításában?

Tovább olvasom