Kisalföld logö

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -6°C | 1°C Még több cikk.

A U2 pere

A U2 korábbi stilisztája állítólag megpróbálta eladni Bono, a fronténekes néhány személyes tárgyát.

A U2 ír rockegyüttes beperelte korábbistilisztáját, Lola Cashmant, mert az  megpróbálta eladni Bono, a fronténekes néhány személyes tárgyát,  köztük Bono egy cowboy-kalapját. 

A U2 ügyvédei megakadályozták, hogy a Christie,s árverési házál kalapács alá kerüljenek a holmik, s ezt azzal indokolták, hogy Cashman nem a jogos tulajdonos, mire a stiliszta rágalmazás miatt beperelte az együttest.  

A dublini bíróságon megjelent maga az énekes is, és arról  számolt be, hogy soha, semmilyen tárgyát nem ajándékozta Cashmannek.  A hölgy ugyanis azt állította, hogy az általa eladásra felkínált tárgyakat Bono 1987 decemberében neki ajándékozta.    

A rockegyüttes és a stiliszta hölgy kapcsolata 1988 óta feszült, akkor ugyanis vitába keveredtek Lola Cashman számláinak magas volta miatt. A nő 2004-ben jelentette meg "A U2-val egy állatkertben - Élet a világ legnagyobb rockegyüttesével" című könyvét. Ebben egyebek között beszámolt arról, hogyan alakította át a csapat megjelenésének stílusát, s hogy mit tesz Bono, hogy lehetőleg ne tűnjön szembe nem túl magas növése.  

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Richard Nixon-merénylet

Igaz mese egy sikertelen kisemberről, aki gondolt egyet és repülőgépet rabolt, hogy felrobbantsa az… Tovább olvasom