Kisalföld logö

2019. 03. 25. hétfő - Irén, Irisz 7°C | 14°C Még több cikk.

A Sólyom- kupáért lőttek célra

A vadászkamara szervezésében idén negyedik alkalommal rendeztek Sólyom-kupa lövészversenyt a megye vadászai számára Mosonmagyaróváron.
A bajnokságot Láng Rudolfról – írói álnevén Sólyomról –, a vadászetika legnagyobb magyar képviselőjéről nevezték el, aki életének utolsó közel negyven évében Mosonmagyaróváron élt. A Lajta–Hanság Zrt. majoroki lőterén a minap rendezett versenyen tíz csapat és két egyéni induló mérte össze tudását. Az előző évekhez képest újdonság volt a Soproni Egyetem Gyakorló Vadásztársaságának és a Diana Vadászhölgy Klub csapatának rajthoz állása. A feladat az eddigi években már megszokottakhoz hasonlóan húsz sörétlövés volt korongra és húsz golyólövés vaddisznóalakra.
Az egyéni koronglövészetben a legjobb eredményt dr. Náhlik András érte el, az egyéni golyós lövészetben pedig Lang Attila. Férfi egyéni összetettben Takács Gábor bizonyult a legjobbnak. A csapatok közül ezúttal is a házigazda Lajta–Hanság Rt. lövészei – Takács Gábor, Lang Attila, ifj. Burkus István – érték el a legjobb eredményt. Női egyéni összetettben Kovács Magdolna győzött.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az új súlyadó a vagyont csapolja meg

Januártól több gépjárműadót fizetnek majd az új autók tulajdonosai, mivel a súly helyett a… Tovább olvasom