Kisalföld logö

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -6°C | 1°C Még több cikk.

A rendőrség körözte, mégis BMW-t lopott

A rendőrség járőrei elfogták azt a 39 éves férfit, aki több kerületen keresztül a rendőrök elől próbált meg elmenekülni egy lopott BMW-ve

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX-XXIII. kerületi Rendőrkapitányságának járőrei elfogták azt a 39 éves férfit, aki több kerületen keresztül a rendőrök elől próbált meg elmenekülni egy lopott BMW-vel - írta a police.hu.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint pénteken a délelőtti órákban a XXIII. kerületi járőrök megkülönböztető fényjelzést használtak azért, hogy egy BMW-t vezető sofőrrel szemben intézkedjenek szabálysértés miatt. A járművet vezető férfi a megkülönböztető jelzést figyelmen kívül hagyta és megállás nélkül gyorsítva továbbhajtott.

A rendőrök követték a XVIII. kerületbe. Ott a férfi forgalmi akadály miatt megállt, a gépkocsit hátramenetbe kapcsolta, így nekiütközött az akkor már mögé érkező szolgálati autónak. Ekkor előre menetbe váltott, elindult, áttért a szembe jövő sávba, ahol neki ütközött egy szabályosan közlekedő járműnek, de megállás nélkül továbbhajtott. Az ütközés következtében a rendőrautóban az egyik járőr könnyebben megsérült. A rendőrautó az ütközés ellenére, a menekülő autó után hajtott.

A menekülő gépkocsi a IX. kerületben a havas úton megcsúszott és egy parkoló autónak ütközött. A férfi mindezek után a kocsijából kiugrott és futásnak eredt. A rendőrök futva követték mintegy 300 méteren keresztül, miközben többször megállásra szólították fel, de ennek nem tett eleget, nem állt meg. Az intézkedő rendőrök a férfit utolérték, elfogták, és előállították a soroksári rendőrőrsre.

Az intézkedés során megállapították, hogy a férfit bűncselekmény elkövetése miatt a BRFK XX-XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága körözi. Megállapították továbbá, hogy a férfi által vezetett személyautó lopott volt, arra egy korábban eltulajdonított autó rendszámát szerelték fel. A gépkocsi átvizsgálása során megkerült a járműhöz tartozó forgalmi rendszám, valamint találtak alufóliába csavart kábítószer gyanús anyagot is.

Az ügyben további eljárást a férfi ellen Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi és az V. kerületi Rendőrkapitányságai folytatják le.

Olvasóink írták

 • 5. Mankapunka 2011. január 30. 16:55
  „Azt a zöld kombi bömöst alkatrésznek vitte volna.”
 • 4. elemér 2011. január 30. 13:27
  „Önvédelemböl lehet löni. Ilyenkor egy kést raknak a kezében, ahmen.”
 • 3. laca123 2011. január 30. 12:43
  „és nem lehet figyelmeztető lövést leadni,vagy törvényt módositani és lelőni azonnal a pi..ba?”
 • 2. elemér 2011. január 30. 12:16
  „Azért a tolvajok is olvasnak és tudják hol kell lopni. Nincs térfigyelő rendszer minden kerületben.

  http://www.budapest16.hu/?q=node/5954”
 • 1. Jánosi 2011. január 30. 10:53
  „Dehát ő csak egy megélhetési bűnöző!
  Jól jött volna a konyhán az a BMW! A gyerekek biztos nagyon szeretik :))”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Milliomos lett? - Ezekkel a számokkal igen!

Nézze meg nyerte-e néhány milliót a lottón. Itt van az öt kihúzott szám. Tovább olvasom