Kisalföld logö

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -6°C | 1°C Még több cikk.

A párizsi nők a legjobban öltözöttek

A párizsiak öltözködnek a legstílusosabban. 19 európai országban és az Egyesült Államokban készítettek felmérést idén tavasszal.
A válaszadók több mint harmada, 34 százaléka vélte úgy, hogy egyértelműen a párizsiak öltözködnek a legstílusosabban. A franciák 51 százaléka osztotta ezt a véleményt, de „felértékelték" a párizsiakat a lengyelek is, akiknek 50 százaléka gondolta ugyanezt. A cseheknek és a magyaroknak 49–49 százaléka tartotta a párizsiakat a legdivatosabbnak.
A várakozásoknak megfelelően az olaszok többsége (36 százalék) az olasz divatfővárost, Milánót választotta a kérdésre, hogy mely városban öltözködnek a legstílusosabban, ugyanakkor összesítésben Milánó 10 százalékos szavazati aránnyal csak a második helyen végzett.

A felmérésben részt vevő országok közül a harmadik legtöbb szavazatot London kapta, összesen hét százalékot. Az összesítésben Róma lett a negyedik helyezett, a válaszadók hat százaléka jelölte be ezt a várost.
A korral egyre jobban alábbhagy a divatkövetés: míg a 15–29 évesek mintegy fele fektet hangsúlyt a divatos öltözködésre, a 30–49 éves korosztály 36 százaléka, az 50 éven felülieknek csupán 23 százaléka tartja ezt fontosnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két lakás égett ki a villámcsapott debreceni társasházba

Két lakás égett ki kedd este Debrecenben, amikor villám csapott egy társasházba. Tovább olvasom