Kisalföld logö

2019. 03. 21. csütörtök - Benedek -2°C | 12°C Még több cikk.

A megyei elnök az MDF-jelölt

Szabó Miklós fő feladatának tartja Mosonmagyaróvár minél nagyobb mértékű uniós forrásokhoz jutását.
Szabó Miklós, a megyei közgyűlés alelnöke, a Magyar Demokrata Fórum (MDF) megyei elnöke a párt országgyűlési képviselőjelöltje a megye 4. számú választókörzetében (Mosonmagyaróvár és környéke). Ezt Szabó József, az MDF alelnöke jelentette be a tegnapi sajtótájékoztatón.

Szabó Miklós
Szabó Miklós elmondta: egy országgyűlési képviselő legfontosabb feladata, hogy segítse a térsége minél nagyobb mértékű uniós forrásokhoz jutását. Ezért szoros kapcsolatot kíván kiépíteni a térség polgármestereivel, pártállástól függetlenül. A képviselőjelölt a leglényegesebb teendők közül kiemelte a Szigetköz és Duna problémáját.


Ezt a szlovákokkal megegyezve mindenképpen kezelni kell. Ugyanígy a nemzeti park kérdését is, aminek kidolgozását elsősorban helyi szakemberekre kell bízni. Szabó Miklós beszélt a mezőgazdaság problémáiról és azok lehetséges megoldásáról, a településeket összekötő utak felújításának szükségességéről, a kerékpáros-turizmus fejlesztéséről, a törvényhozás és végrehajtás külön választásáról, illetve a korrupció elleni harcról.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Túl kell lépni a betegségtudaton

Kiss Éva, a Gambro Szegedi Dialízis Központjának orvosigazgatója Ádám Edit-díjat vett át Budapesten,… Tovább olvasom