Kisalföld logö

2019. 07. 18. csütörtök - Frigyes 16°C | 26°C Még több cikk.

A magyar lehetőségeket ismertették Komárnóban

Komárnóban (Szlovákia) szervezett konferenciát a soproni kereskedelmi és iparkamara a dél-szlovákiai magyar fa- és bútoripari kis- és középvállalkozások számára a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával.

A kamara azt tűzte ki célul, hogy a Szülőföld program elveivel összhangban, a tapasztalatokat átadva, a magyar lehetőségeket ismertetve segítséget nyújtson a határon túli vállalkozásoknak. A szakmai kihívásokról, a piaci versenyben való talpon maradásról többek között a soproni Bakonyi Gábor és Katona Imre, valamint Nógrád és Heves megyéből érkezett vállalkozók mondták el tapasztalataikat, javaslataikat. A szlovákiai vállalkozók elsősorban a gazdasági együttműködés és a pénzforrások lehetőségeire voltak kíváncsiak.
Az eszmecserét, a kiadványokban és a CD-ken kapott információkat hasznosnak értékelték a résztvevők. A sikeres rendezvény megvalósításához nagy segítséget nyújtottak a komárnói Munka- Szociális és Családügyi Hivatal és a pozsonyi magyar nagykövetség munkatársai, valamint a helyiségeket biztosító Selye János Egyetem.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Napi 3 millió eurót fizethet visszamenőleg a Miocrosoft

Az Európai Bizottság emelheti a Microsoftra kiszabandó bírság mértékét és 2005. december 15-ig… Tovább olvasom