Kisalföld logö

2019. 05. 24. péntek - Eszter, Eliza Még több cikk.

A kórházi ágyában fulladt meg egy lekötözött beteg Budapesten

Az ügyet a BRFK rendkívüli haláleseti osztálya közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálja. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján bűncselekmény gyanúja nem merült fel.
Rejtélyes haláleset történt az egyik budapesti kórház pszichiátriai osztályán: az egyik beteg csütörtök reggelre virradóan megfulladt az ágyában, írja a Blikk.

– Rendőrautókat láttam a kórház előtt, a rendőrök a 3. emeletre mentek. Akkor hallottam, hogy megfulladt az egyik beteg – mondta el a lapnak egy látogató.

A lap információi szerint, a több kerületet is ellátó intézmény pszichiátriai zárt osztályán gyakran fordulnak elő problémás betegek, akik elmezavar vagy kábítószer hatása alatt öntudatlanul őrjöngenek. Félő, hogy ilyenkor kárt tesznek magukban vagy a környezetükben, emiatt bevett gyakorlat, hogy kikötik őket a kórházi ágy egyik oldalára erősített rácshoz. A zavart betegek ilyenkor kapnak nyugtatót is, és állandó felügyelet alatt állnak. Ez történt a később elhunyt pácienssel is: úgy tudjuk, az egyik kezét és az egyik lábát rögzítették a rácshoz.
Ő azonban minden bizonnyal szabadulni akart, így hadonászni, csúszkálni kezdett, emiatt a feje beszorult a rácsok közé, és reggelre megfulladt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a Blikknek megerősítette, hogy indult eljárás az ügyben.

Megkeresték az érintett kórházat is, hogy megtudják, indult-e belső vizsgálat, ám eddig nem reagáltak a kérdéseikre.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Orbán: a keresztény kultúra minden erő forrása

Orbán: a keresztény kultúra minden erő forrása
A keresztény kultúra minden erő forrása - hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap… Tovább olvasom