Kisalföld logö

2019. 05. 25. szombat - Orbán Még több cikk.

A jegyek típusa a szervezőtől függ

„ Meg akartam nézni az egyetemi csarnok legutóbbi táncműsorát, de nem kaptam helyre szóló jegyet. A feleségemmel nehezen mozgunk, nem tudunk tülekedni a jó ülőhelyért, ráadásul gyakran a kapukat is csak húsz perccel korábban nyitják ki.”

Az, hogy lehet-e helyre szóló belépőjegyet kapni egy-egy előadásra, teljes mértékben a rendezvényt szervező cégtől függ – tudtuk meg Zselló Maricától, a győri egyetemi csarnokot üzemeltető Unihall Kft. ügyvezető igazgatójától. – Ez egyébként a rendezvény jellegén is múlik, az olyan koncerteken például, ahol nagy a mozgás, és megtelik a színpad előtti „küzdőtér”, célszerűbb nem helyre szóló jegyeket kiadni. Tapasztalatom szerint egyébként körülbelül fele-fele a helyre szóló jegyek és érkezési sorrendben elfoglalható helyek aránya.
Szintén a csarnokot bérlő cég dönti el, a rendezvény kezdete előtt mennyi idővel nyitják ki a kapukat. Általában egy órával korábban már el lehet foglalni az ülőhelyeket, de gyakran előfordul, hogy technikai okok, például a színpadtechnika összeszerelésének csúszása miatt késik a kapunyitás.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

5 éves uniós útiterv a nemek közötti egyenlőtlenség ellen

Az EU a nemek közötti egyenlőség központjának felállításával és egy ötéves „útiterv"… Tovább olvasom