Kisalföld logö

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -6°C | 1°C Még több cikk.

A Fészek várja a jelölteket

A három évvel ezelőtt alakult győri Fészek Klub továbbra is a gondolkodó polgárok lelkiismerete marad és véleményükre, kritikájukra az új városvezetés is számíthat az önkormányzati választások után – derült ki a klub elnökségének tegnapi ülésén.
Jancsó Péter elnök bejelentette, valamennyi győri polgármesterjelöltet szívesen látják a Fészek Klubban, hogy programjukról beszéljenek. Személy szerint azt a jelöltet tudják támogatni, aki a Fészek elképzeléseiből a legtöbbet beépíti programjába. Azt azonban kizárta az elnök, hogy testületi döntéssel a klub valamelyik jelölt mellé állna. Az elnökség értékelte az elmúlt két év városfejlődését is. Úgy vélték, amióta a civil kezdeményezés színre lépett, sok minden megmozdult Győrben. Az érdemet nem tekintik magukénak, mert a város fejlődését fontosabbnak tartják. A Fészek tagjai nem titkolták azt sem, sok mindennel továbbra is elégedetlenek. Eredeti programjuknak megfelelően továbbra is olyan Győrt szeretnének, amely növekszik, lakható, munkahelyeket teremt, s ahol javul az infra-

struktúra és nem csigalassúsággal intézik az ügyeket, mint most. A Fészek részletes városértékelésére lapunk holnapi számában visszatérünk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újraéledt a futballélet a Kühne-pályán

Öt évvel azután, hogy megszűnt a Mofém–Kühne labdarúgócsapata, most Mosonmagyaróvári Ifjúsági… Tovább olvasom