Kisalföld logö

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

A férfiak többet fecsegnek

A férfiak többet beszélnek telefonon, míg a nők inkább az SMS-üzeneteket preferálják.
Ez derült ki egy közelmúltban végzett brit felmérésből. A szigetország lakosainak 80 százaléka rendelkezik mobiltelefonnal, amelyre évente összességében több, mint 1 milliárd fontot, azaz 370 milliárd forintnak megfelelő összeget költenek - olvasható az Utro című orosz hírportálon. 

A vizsgálat, amelyben csaknem kétezer 18 évesnél idősebb brit  lakos vett részt, fényt derített arra, hogy az angol hölgyek 39  százaléka rendszeresen küld szöveges üzeneteket, míg az erősebb nem  képviselőinek csupán negyede hajlandó a mobiltelefon gombjaival  bajlódni. Ugyanakkor a férfiak 30 százaléka és a nők 17 százaléka  inkább lebonyolít egy hívást, mintsem SMS-ezzen.  

A kutatók szerint ezek az adatok azt bizonyítják, hogy a nők a  mobiltelefon révén bonyolítják ügyes-bajos dolgaikat, anélkül, hogy  hosszas fecserészésre adnák a fejüket. A férfiak viszont flörtölni  szeretnek SMS-ek segítségével, mivel szöveges üzenetváltás közben a  teremtés koronái kevésbé vannak zavarban, mintha a hölgyeknek  szemtől szembe  kellene megvallaniuk érzelmeiket.. 
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sereghajtók vagyunk az internet felhasználásban

Magyarországon a lakosság 28 százaléka, a vállalatok 78 százaléka használta tavaly év elején… Tovább olvasom