Kisalföld logö

2019. 03. 20. szerda - Klaudia -1°C | 10°C Még több cikk.

A csajom apja ideges

Simon ugyan életében nem gondolt még semmit komolyan, de most közel jár hozzá. Új barátnőjével hosszú távra tervez, lehet, hogy hamarosan megkéri a kezét. De mielőtt az ember elvesz egy lányt, kénytelen alaposan megnézni az apját, aki eddig nem is sejtette, hogy féltett leánykája egy fehér sráccal kavar...
rendező: Kevin Rodney Sullivan

forgatókönyvíró: William Rose, David Ronn
operatőr: Karl Walter Lindenlaub
jelmeztervező: Judy L. Ruskin
látványtervező: Paul Peters
vágó: Paul Seydor

szereplő(k):
Bernie Mac (Percy Jones)
Ashton Kutcher (Simon Green)
Zoe Saldana (Theresa)
Judith Scott (Marilyn Jones)
Hal Williams (Howard Jones)
Kellee Stewart (Keisha Jones)

A film sztorija

A párkapcsolatoknak három nehéz és egy legnehezebb szakasza van: nehéz a leánykérés, a gyerekvállalás és aztán a hetedik év. Legnehezebb pedig bemutatkozni a csaj szüleinek. Ez az általános szabály. Kivételesen azonban van egy legeslegnehezebb szakasz is: bemutatkozni a csaj szüleinek, ha ez a bizonyos csaj fekete, a vőlegény pedig fehér.

Simon (Ashton Kutcher) ugyan életében nem gondolt még semmit komolyan, de most közel jár hozzá. Új barátnőjével (Zoë Saldaňa) hosszú távra tervez, lehet, hogy hamarosan megkéri a kezét. De mielőtt az ember elvesz egy lányt, kénytelen alaposan megnézni az apját (Bernie Mac), aki eddig nem is sejtette, hogy féltett leánykája egy fehér sráccal kavar.

Simon összeszedi a bátorságát, és igyekszik elkápráztatni a családot. Semmi esélye. Egy rendes lányos apa eleve szívből utál minden udvarlót, de hogy a kiválasztott még fehér is legyen, akinek fogalma sincs a sportról, sőt talán állása sincs, azt már nem tűrheti... www.port.hu

Kritikák

mozinet.hu - SzB

"A csajom apja ideges elsősorban mégsem újrafeldolgozásként vall
kudarcot, hanem a maga elé támasztott – valljuk meg, meglehetősen minimális – igényeknek sem képes eleget tenni. A papírvékony sztorihoz (a szerelmespár meglátogatja a lány szüleit, akiket sokként ér, hogy a gyermekük választottja nem azonos bőrszínű) érthetetlenül hosszúra nyújtott játékidő és kínosan kevés poén jut, az alapszituáció kínálta lehetőségek pedig sorra kiaknázatlanok maradnak."
A teljes cikk

Nemzetközi filmtár

A film hivatalos honlapja
All Movie Guide
IMDb.com
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elégedettek

Olimpia

A NOB szemlebizottsága befejezte kínai látogatását, s a testület vezetője,… Tovább olvasom